Şimdi Ara

Asus p4s800mx nasıl boot edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm beyler.size 2 sorum olcak sizlere

    1. Asus p4s800mx anakartı nasıl boot edeceğim.yani xp yükelemek için cdyi takdığımda cdyi okutamıyorum.biosdan boot menüsü biraz kurcaladım ama olmadı.galiba ilk açılışta bi klavye kısayolu gibi bişi vardı.nasıl halledebilirim bu sorunu.

    2.Bu anakartın chipi yandı ve bende tamir ettirdim.tamir sonrası pc gayet normal çalıştı.ama bi kaç kez açıp kapattıktan sonra pc açılmadı biosda hdd yi görüyor yalnız xp gelmiyor.buna tam bi çözüm bulamadım sanırım hddyi okumuyor.format atmadan bu işi halletmem gerek.pc muhasebede ve içindeki bilgilerin silinmemesi gerek. nasıl bi yöntem uygulamalıyım.galiba komple hdd ve cd bootlarla ilgili bi sorun yaşıyorum. Allah aşkına bi yardım edin arkadaşlar nasıl çözülür bu sorun.


    Saygılarımla.



  • Abi windows hasar gormus olabilir. Bence hdd yi baska makineye bagla. Bilgilerini kurtar sonra da format at. Boot olayında ise eger cift rom kullanıyosan dogru rom a tak cd yi
  • Hocam bize lazım olan muhasebe bilgilerini başka pcye aldık ama ondada açılmadı programı yüklememize rağmen.format atarsak bütün bilgiler gidicek.boot olayındada pc de tek rom var.
  • İlk acılısta del e basarsan boot benu acılır. Ayrıca f5 e basarsan da quick boot menu gelir. Ordan bak istrsen. hdd floppy ve de rom gelir. Ordan bak ama cd den acsan bile format atman gerekebilir. Ayrıca windows acılmıyor ama ne hata verdigini solersen daha fazla yardımcı olabilirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PongoLLe

    İlk acılısta del e basarsan boot benu acılır. Ayrıca f5 e basarsan da quick boot menu gelir. Ordan bak istrsen. hdd floppy ve de rom gelir. Ordan bak ama cd den acsan bile format atman gerekebilir. Ayrıca windows acılmıyor ama ne hata verdigini solersen daha fazla yardımcı olabilirim.


    bu sana çözümleyici olucaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.