Şimdi Ara

Apple iPhone 7'de 6 kasasında 5.1' lik tek model çıkarabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Resmi Apple Forumu: Apple Support Communities'de yaptığım inceleme sonucunda Apple'ın iki sene sonra iPhone 7'yi tek tip olarak çıkartabileceğini düşünmeye başladım. Apple'ın yıl sonuna kadar 60 Milyon iPhone 6 ve 10 Milyon iPhone 6 Plus satacağını öngördüğü açıklanmıştı. Ancak ön satışlarda phablet sevenler için az sayıda üretildiği için anında tükenen iPhone 6 Plus'ın geçtiğimiz günlerde Amerika ve Batı Avrupa Apple Store'lara memnun kalınmadığı için koşulsuz geri verme hakkıyla en çok iade edilen ürün olması bir anda kafaları karıştırmış görünüyor. Tüketicilerin daha kapasiteli akü ve daha büyük ekran isteğinin klasik Apple tasarımı ile üretildiğinde (geniş üst ve alt band), çok fazla büyüyerek pratik kullanımı zorlaştırması, buna neden oluyor. Ayrıca iki modelden birini alanın, diğer modeli gözünde büyütüp acaba onu alsam, daha mı iyi olurdu ikilemi nedeniyle, önce satın alıp sonra 14 gün içinde yaptığı geri vermeler de özellikle ilk parti alan ülkelerde yüksek boyutlara ulaşmış. Bu nedenle Apple'ın yeni modeli tasarlarken iki modelin özelliklerini birleştirerek iPhone 6 kasasında 5.1" lik bir iPhone 7 yapacağını, alt/üst çerçeve ve home tuşunu minimum büyüklüğe getireceğini düşünüyorum. Cihazı biraz kalınlaştırıp, OIS'li objektifi içeri alıp, aküyü de 3000 mAh seviyesine getirdiğinde, kullanıcıların hemen hepsinin gönlünü alacağına inanıyorum.







  • Apple senin bu dedigini ancak iPhone 9-10'da yapar. Sadece 3g icin model cikartan bir marka. Bos hayallere kapilmamak gerek...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadim ama luzumsuz isler mudurusunuz tahminimce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple çerçeveyi şıklık olarak görür. Sıfır çerçeveyle ürün çıkartmaz .
  • Sakin daha iPhone 6 bile almadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Victor Branco

    Apple senin bu dedigini ancak iPhone 9-10'da yapar. Sadece 3g icin model cikartan bir marka. Bos hayallere kapilmamak gerek...

    İlk Apple'ımı 1983 yılında aldım ve akademik tezlerimi yazdığım o Apple IIe 'den bu yana elimden birçok Apple ürünü geçti. Donanımın gerçek değeri ile satışı arasındaki farkı simgeleyen "Apple Vergisi"ni ödemeyi kabul ettikten sonra her zaman yüksek kalite ve sorunsuz garanti hizmeti aldım ve bu durum devam ettiği sürece Apple ürünleri kullanacağım.
    Apple yıllardan beri oturmamış teknolojileri hemen uygulamadı, kendince geliştirip o zaman piyasaya sürdü. Ancak aynı Apple, günümüzdeki yüksek rekabet ortamında, eskisi gibi ne yaparsam satarım mentalitesinden vazgeçmek zorunda kaldı, bu nedenle zamanında koyduğu "kırmızı hatları" teker teker yutuyor. Tarihinde ilk defa ikilem içine düşmüş kullanıcılar (6 mı, plus'mı?) ile karşılaşan ve koşulsuz müşteri memnuniyeti nedeniyle, daha iki haftalık ürünleri geri almak zorunda kalan Apple, bu durumu yeni ürününü planlarken göz önüne alacaktır diye düşünüyorum.




  • Tuketim cilginligi mi desem ne desem bilemedim.daha 2 hafta once cikan aletin onumuzdeki yillarda cikacak versiyonlarini tartisiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenilen ve piyasaya çıktığı anda biten her üründen sonra, Donanım Haber seviyesinde yaygın ve saygın forumlarda bir sonraki sürümünün konuşulması doğaldır, ben bu durumu tüketim çılgınlığı olarak görmüyorum. Ayrıca uzun süredir Donanım Haber mensubu olan kişilerin, aldığı akıllı telefonları ya da diğer cihazları hakkını vererek kullandığına inanıyorum.
    Bu arada Apple Türkiye yöneticilerinin bu konuyu takip ettiğini bir toplantıda kendi kulaklarımla duydum. Teknik konularda belirli bir bilgi birikimine sahip arkadaşların yapacağı brainstorming tadındaki seviyeli bir tartışma, endirekt bile olsa bizim gibi kullanıcıların isteklerinin ve düşüncelerinin ilgili mecralara ulaşmasına yardımcı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.