Şimdi Ara

Belirli numaralar tarafindan aranmak isteniyorum(engelledigimi bilmemeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi gunler. Rehberimde kayitli olmayan kisiler tarafindan arandigimda ya da bazi kayitli numaralar tarafindan arandigimda ulasilamamasini istiyorum. Herhangi biri isimi gorur.
    Call-sms filtera baktim tek tek blokluyorsunuz numaralari ve beni aradiginda mesgule dusuruyor karsiyi. Karsi taraf engellendigini anlar esek degilse:)

    Simdi aveada yada lumia 525te sectigim kisilerin bana ulasabildigi(digerleri kapali zannedecek) ya da sectigim kisiler aradiginda kapali gorecek(digerleri ulasabilecek) bir ozellik uygulama varmi?

    Eger boyle bisey yoksa telefonun arama sms ozelliklerini kapatmanin yolu var mi 1-2 gunlugune(internet ve diger seyleraacik kalacak)
    Yani bazi zamanlar gercekten ihtiyacim oluyor. Yardimci olanlara simdiden tesekkurler....



  • Yokmu arkadaslar yardimci olacak. Sectigim numaralar olmasa da olur arama ve smse tumden kapatayim telefonu. internet kullanimina devam edeyim yeter. Her oneriye acigim.

    iyi bayramlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 4 Ekim 2014; 1:12:17 >
  • Telefondan cağrı yonlendirmeye girin,bir numara sallayın olsun :) sms icin bir yontem yok sanırım,cevap vermezseniz gitti olur karsı taraf icin o kadar.Yanlız cagrı yonlendirmede ulasılamadıgı zaman text cavap var orayı bos bırakırsanız sallama numara calısmayacagından bos sms atabilir.Yada sim kartı cıkarın olsun :) wifi calısır sanırım.Yada netten hattınızın sayfasına girip cagrı ve sms kapatın...

    Hattın Turkcell ise şu sana yarar;"Gelen/Giden Aramalar
    Kapalı konuma getirdiğinizde, hattınızı gelen veya giden tüm arama ve çağrılara kapatabilirsiniz. Hattınızı tekrar açtırmak istediğinizde, Turkcell Çağrı Merkezi'ni aramanız gerekmektedir."
    Siteden ayarlara girersen gorursun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 4 Ekim 2014; 2:49:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fsh77

    Telefondan cağrı yonlendirmeye girin,bir numara sallayın olsun :) sms icin bir yontem yok sanırım,cevap vermezseniz gitti olur karsı taraf icin o kadar.Yanlız cagrı yonlendirmede ulasılamadıgı zaman text cavap var orayı bos bırakırsanız sallama numara calısmayacagından bos sms atabilir.Yada sim kartı cıkarın olsun :) wifi calısır sanırım.Yada netten hattınızın sayfasına girip cagrı ve sms kapatın...

    Hattın Turkcell ise şu sana yarar;"Gelen/Giden Aramalar
    Kapalı konuma getirdiğinizde, hattınızı gelen veya giden tüm arama ve çağrılara kapatabilirsiniz. Hattınızı tekrar açtırmak istediğinizde, Turkcell Çağrı Merkezi'ni aramanız gerekmektedir."
    Siteden ayarlara girersen gorursun.

    Hocam wp icin her konuda siz varsiniz tesekkurler gercekten.

    Avea online islemlere girdim gelen aramalari kapatmayla alakali birsey goremedim. 3g lazim oldugundan simi de cikaramadim. Sizin dediginiz gibi cagri yonlendirme yaptim 000000 gibi bir numaraya. Beni aradiklarinda yanlis ya da eksik numara cevirdiniz diyor, arama yonlendiriliyor da yaziyor ekranda. Yonlendirildigini gostermese daha iyi olurdu ve kapali sanilsa ama buda yeter. Aveayi arayip boyle bir hizmetin olup olmadigini sorarim ama su an isimi gordu tesekkur ederim....

    Yalniz gece sarjim inanilmaz derecede az gitmis. Lumia 525 9 saatte %2 yemis(%46dan 44e) 2g konum double tap acik sekilde normalde %7falan yerdi uyurken anlamadim. Soft atmistim ondan mi acaba bugun de bakicam:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 5 Ekim 2014; 15:11:49 >




  • Turkcellde bu hizmet var bende merak edip baktım o aksam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.