Şimdi Ara

microSD tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Yaklaşık 1,5 yıldır kullandığım sandisk 64gb micro sdm bozuldu ve hiçbir şekilde düzelmiyor. O yüzden yeni bir microsd card almaya karar verdim. Ama çok kararsız kaldım ve sizlere danışayım dedim.

    Daha önce "Team 16 gb class 10" kullanıyordum 2011'de almıştım, sonra telefon değiştirince 2013'te "Sandisk 64gb class 10" almaya karar verdim ancak şanssızlık işte bozuldu ürün sadece 1,5 yılda. Şu an neredeyse 4 yıllık olan Team 16gb olanı kullanıyorum geçici olarak. Sandisk her ne kadar ün yapmış olsa da Team marka neredeyse 3e katlayacak zaman olarak ve açıkçası gözümde baya değerlendi. Ve bu durumdan sonra şu ürünü link almaya karar vermiştim.

    Ancak daha sonra birkaç araştırma daha yaptım internet üzerinde ve şu 4 microSDnin öne çıktığını gördüm. Benchmark testlerinde Transcend ve Silicon Power baya önde, ürün incelemelerinde ve kullanıcı yorumlarında da Samsung ve Sony öneriliyor. Benim tecrübem de Team diyor. Yukarıdaki Team 64gb ile birlikte 5 microSD arasında kararsız kaldım, tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Not: n11'den 11 tl hediye kuponu var, o yüzden fiyatlar da aynı tüm microSDlerin 85tl civarı hepsi.


     microSD tavsiyesi



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.