Şimdi Ara

2012 ford focus 1.6TDCi park halinde çarpılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba donanımhaber sakinleri,

    ramazan ayında kadir gecesinde sabah saat 04:10 sularında aracım evimin garajında park halindeyken ford otosan marka eski model bir pickup havanın hafifte yağmurlu olması, yolların kaygan olması ve sanırım birazda süratli olması sebebi ile araç hakimiyetini kaybedip spin atarak 2012 model hatasız ford focus marka aracıma park halindeyken arkadan çarptı. aracım kazadan önce 48000 TL civarına çok rahat satılabilirken tramer de artık 10600 TL hasar çıktığı için değeri düşecek burası malum ancak, hasarın arkadan olması sadece bagaj kapağı arka cam değişti çamurluklarda hafif boya rötüşü yapıldı aracın değeri artık nedir? fikri olan bu işle uğraşan dostlar yardım ederse sevinirim. araç hala 33000 km de o kazası hariç kazası bulunmamaktadır.

    ayrıca aracıma park halinde çarpıldığı halde 5664 tramerden sorguladığımda ÇARPIŞMA olarak görünüyor. ÇARPIŞMA şeklinde tramerde geçmesi doğru mu yoksa PARK HALİNDE ÇARPILMA veya ÇARPILMA falan gibi birşey mi yazmalıydı?

    bu arada merak edenler olacaktır muhakkak ki araç değer kaybı davası açtım 7000 TL değerinde karşı tarafın sigorta şirketine ama beklemedeyim.

    selamlar
     2012 ford focus 1.6TDCi park halinde çarpılma







  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.