Şimdi Ara

İSMAİL KARTALIN YALANCI OLMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İsmail Kartal yanılıyor

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Akhisar Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamada takımın giderek daha iyiye gittiğini belirterek topla oynama, şut atma gibi istatistiklerin her maç yükseldiğini öne sürdü. Ayrıca Kartal, Moussa Sow için de bir parantez açarak Senegalli oyuncunun yükselen performansının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Ancak rakamlar, Kartal'ı doğrulamıyor.

    Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor'a kaybetti; Sarı-Lacivertliler eleştiri yağmuruna tutuldu. Kanarya, Galatasaray'la oynadığı ve penaltılar sonucunda galip geldiği Süper Kupa finalinden bu yana, geçtiğimiz sezona kıyasla gol pozisyonu üretmekte büyük sorun yaşıyor. Şampiyon tamamladığı sezon Ersun Yanal yönetiminde 4 maçta 11 gol atıp 7 gol yiyen Fenerbahçe, bu sezon 4 haftada 4 gol attı ve ağlarında 4 gol gördü. Bu duruma rağmen Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü İsmail Kartal, dünkü maçın ardından yaptığı açıklamada takımın istatistiklerinin giderek yükseldiğini ve bu durumdan memnun olduğunu kaydetti.

    Yükselen veri yok
    Sarı-Lacivertliler'in istatistiklerine bakıldığında, Süper Kupa finalinden beri herhangi bir veride düzenli bir yükseliş olmadığı göze çarpıyor. Galatasaray'a karşı yüzde 60 topla oynama oranı yakalayan ve 7'si kaleyi bulan 17 şut atan Fenerbahçe'de bu veriler Karabükspor maçında geriledi. Evinde oynadığı ve 3-2 kazandığı Karabükspor maçında Sarı-Lacivertliler'in topla oynama oranı yüzde 56, attığı şut sayısı ise 7'si isabetli olmak üzere toplam 15. Golsüz tamamlanan Trabzonspor mücadelesinde topla oynama oranı yüzde 68. Ancak bu maçta Fenerbahçeli oyuncular yalnız 2'si isabetli 13 şut atabildi. Kanarya, sonraki hafta evinde Gaziantepspor'u 1-0 yendiği maçta yüzde 62 oranda topla oynadı, 4'ü isabetli, 24 şut attı. Son olarak Fenerbahçe açısından hüsranla biten Akhisar Belediyespor karşılaşmasında Sarı-Lacivertliler'in topla oynama oranı yüzde 57, bu maçta attığı toplam şut ise 7'si isabetli olmak üzere 12.

    Moussa Sow'un performansı artmadı
    Kartal'ın Akhisar Belediyespor maçından sonra yaptığı açıklamada dikkat çektiği bir nokta da Moussa Sow'un performansıydı. Genç teknik adam, verilere bakıldığında Sow'un giderek daha iyiye gittiğini iddia etti. Ancak Moussa Sow'un istatistiklerinde de, tıpkı diğer rakamlarda olduğu gibi sabit bir artış yok. Galatasaray maçında 116 dakika sahada kalan Senegalli golcü maç boyunca rakip kaleye 3'ü isabetli 4 şut gönderdi. Karabükspor'a karşı 87 dakika mücadele eden Sow, 2 şut attı, tek isabetli şutunda golü buldu. Trabzonspor deplasmanında 69 dakika boyunca forma giyen Sow, bu karşılaşmada kaleye şut göndermedi. Yıldız oyuncu Gaziantepspor maçında 83 dakika oynadı, kaleyi bulmayan 2 şut denedi. Dünkü Akhisar maçında ise Sow'un 1 isabetli şutu var.

    İsmail Kartal'ın söylediklerinin aksini gösteren verilerin tamamı şöyle:

    Fenerbahçe 3-2 Galatasaray

    Topla oynama: %60-%40

    İsabetli şut: 7

    İsabetsiz şut: 10

    Korner: 12

    Ofsayt: 3

    Faul: 17

    Sarı kart: 3

    Moussa Sow: 116 dakika 3 isabetli şut, 1 isabetsiz şut


    Fenerbahçe 3-2 Karabükspor

    Topla oynama: %56-%44

    İsabetli şut: 7

    İsabetsiz şut: 8

    Korner: 8

    Ofsayt: 2

    Faul: 9

    Sarı Kart: 2

    Moussa Sow: 87 dakika 1 isabetli (gol), 1 isabetsiz şut


    Trabzonspor 0-0 Fenerbahçe

    Topla oynama: %32-%68

    İsabetli şut: 2

    İsabetsiz şut: 11

    Korner: 3

    Ofsayt: 0

    Faul: 19

    Sarı kart: 2

    Moussa Sow: 69 dakika 0 şut


    Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor
    Topla oynama: %62-%38

    İsabetli şut: 4

    İsabetsiz şut: 20

    Korner: 9

    Ofsayt: 1

    Faul: 7

    Sarı kart: 3

    Moussa Sow: 83 dakika, 2 isabetsiz şut


    Akhisar Belediyespor 2-0 Fenerbahçe

    Topla oynama: %43-%57

    İsabetli şut: 7

    İsabetsiz şut: 5

    Korner: 5

    Ofsayt: 3

    Faul: 18

    Sarı kart: 3

    Moussa Sow: 90 dakika, 1 isabetli şut

    Gökay Akgün / Fanatik.com.tr



    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Evet beyler sonunda yalan söyleyen bir hocamız oldu.Koskaca Fenerbahçe nin başına geçen çok iyi teknisyen ! hocamız olan ismail kartal arka kısmından uyduruğu istatiklerle yalan atıyor.Ersun yanalın ahınızı aldınız ahını bu seneyi es geçin beyler basketbola yönelin hem daha zevkli hem passolig yok







  • Keşke Aykut hoca geri gelseydi.... En azından bir sistemimiz vardı , iyi kötü Avrupa'da iş yaptı.Takımı en kötü döneminde ayakta tuttu , yeri geldi başkanlık , yeri geldi abilik , yeri geldi hocalık yaptı.

    NOT:KEŞKE ERSUN YANAL GÖNDERİLMESEYDİ ANCAK
  • İmzam nedeni ile sayfa düzeni bozuluyor kanki, haberin olsun adminler el atmadan sen düzelt.
  • Çok kişide gördüm bu imzayı niye acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bymanson13

    Çok kişide gördüm bu imzayı niye acaba

    Pardon yaa imza değilmiş sanırım,son satırın bozmuş sayfayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.