Şimdi Ara

Kız arkadaşım ve sorunumuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,ne yapacağımı bilemedim buraya yazmak istiyorum.Ameliyat olmadan önce bir kız ile tanıştım,yakınlarımızda oturuyordu.Her anlamda pozitif bir kızdı ve gerçekten hoşlandığım tipte biriydi.Biz bununla konuştuk konuştuk bu günlere kadar,bu benden hoşlandığını ve kıskandığını çok belli ediyor.Bu hareketleri yüzünden de yavaş yavaş ona bağlanıyorum sanırım ama ortada bir sorun var.Simdi bu kızı seven bi tip var,bu bana ben sadece onu arkadaş olarak görüyorum diyor.Ama su an dışarıda oturuyorlarmış mesela.Aksam saatleri hava kararınca eve gireceksin diyorum,kabul ediyor ama 3,4 seferdir dışarıda.Bunun gibi birçok şey var daha.Biraz sorunlu bi çocukluk geçirmiş,çok yalnız kalmış,dışlanmış ama iyi bir kız fakat ben çok kıskanç bir adamım.Öyle böyle değil,eğer ben bu kızla çıkarsam 1 ay sürmez böyle davranırsa.Ama kızdan çok hoşlanıyorum.Kafamdan atamıyorum.Her gün her saniye konuşuyoruz.Hep ilk mesajları atıyor bana sabahın bir köründe.Ne yapacağımı bilmiyorum,bir akıl verin Allah aşkına.Ben 19,kız ise 17 yaşında.

    Cümle düşüklükleri yaptıysam affola kafam allak bullak.







  • Iyi gangler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiz mi yok arkadas otur konus de boyle boyle olmadi salla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık açık söyle susmak başkalarına fırsat vermektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: McHero

    Iyi gangler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: UsainBolt

    Açık açık söyle susmak başkalarına fırsat vermektir

    Moruk söylesem şak diye kabul edecek zaten,ama biz çıktıktan sonrada böyle gevşek gevşek hareketlere devam ederse ben hata yapmış olurum.Baştan hata yapmak istemiyorum.
  • Zaguel X Z kullanıcısına yanıt
    La olum söyleyecen ama baştan bunlarıda konuşacaksın tek hoşlandığını söyle demiyorumki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bir deneyin, teklifini yaparken böyle böyle ben kıskanç bir adamım dersin. Baktın yürümüyo ayrılırsın. En azından ilerde pişman olmazsın denedik olmadı dersin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu davranışları düzeltmesi biraz zaman alabilir. Ama imkan varsa eğer akşam beraber takılmak koşuluyla orta noktayı bulabilirsiniz. Hani akşam siz olmadan gezmesi hoşunuza gitmez ama sizde dahil olursanız çıkabilir gibisinden. Tabi en güzel orta noktayı siz bulursunuz bu sadece benim önerim. Ayrıca küçükken dışlanmış olması şuan en ufak bir ilgiden çok etkilenmesine sebep olacak şekilde karakteri oturmuş olabilir. Hani bugün siz onunla ilgilenirsiniz hoşuna gider, karşılık gösterir yarın biri daha çok ilgi gösterir bu sefer onla ilgilenmeye başlar. Biraz sıkıntılı.

    Not: Cümleyi tam toparlayamadım sanırım. Anlaşılmayan nokta kaldıysa uyarmanız halinde farklı kelimelerle tekrar yazacağım
  • sana verdiği sözleri tutmayan bir kız , sahip olamamişsin daha . tavrını koymazsan bu durumlar bitmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için teşekkür ederim.Değerlendireceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.