Şimdi Ara

Acil yardım. LG G2 Virüs..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonu her zaman olduğu gibi kullanıyordum. Facebookta arkadaşımın paylaşmış olduğu bir linke tıkladım ve site açıldı ancak ardından 11mobile.com diye bir adresi yönlendirim o adres üzerinden de itunes veya cowboy2 diye iki siteye yönlendirme yapıyor. Aynı siteye pc den ve başkar bir telefondan girdim baktım bir sıkıntı yok. Telefona soft-hard format ikisinide denedim. Telefonun kendi internet tarayıcısında da chrome dada denedim ikisinde de aynı sorun oldu. Kaspersky ve avg anti virüs yükleyip tarattım bir şey bulamadılar. Bu sorun hakkında bilgisi olan birileri varsa yardımlarını bekliyorum lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blast4620 -- 28 Eylül 2014; 16:22:07 >



  • Blast4620 kullanıcısına yanıt
    Telefonuma aynı virüs bulaştı. İnternet tarayıcımda gezinirken zırt pırt çıkıyor 11mobile.com diye chrome ile de denedim sonuç yine aynı. Fabrika ayarlarımı özel sebeplerden geri yükleyemiyorum yardım lütfen bu tarayıcı virüsünü nasıl silicem?? ÇOK ACİL DURUM
  • Arkadaşların yardımları sayesinde sorun çözüldü sizde bir bakın isterseniz

    http://forum.donanimhaber.com/m_97820873/f_//tm.htm#97822525
  • Dns değiştiremiyorum çünkü bulunduğum yerdeki dns ayarlarını değiştirdiğimde internete giremiyorum. Zaten onun haricinde her şeyi denedim. Tek bir çözüm var yönlendirildikten sonra Chrome da ayarlar butonuna basıp "Request Desktop Site" seçeneğini seçmek. Bu sayede geri eski siteye dönebiliryorum. Nasıl illet bir şeyse çözemedim. Dün olmuyordu bugün tekrar başladı..... Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.