Şimdi Ara

Tera pvp sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar, Tera ya başlamayı düşünüyorum ancak, pvp ve pve server ayrımı kafamı kurcaladı. Şimdi ben pve serverda başlasam, kastıktan sonra world pvp tarzında bir aktivite olmayacak mı sadece duello mu atabileceğim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.



  • Pvp serverlerinde pvp modunu acyosun istedgine dalyosun.O sv lerde kasilamiyosun yuksek lvler glyo kesiyo.Onun disinda kale savaslari falan var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek fark şu pvp server da güvenli yerler dışında istediğin kişiye atak yapabilirsin. o da level kasarken sorun olabiliyor bazen channel değiştirip o sorunu halledebilirsin. onun dışında her şey aynı.
  • Bu oyunu indirip oynamak isteyen varsa ve bu mesaji goruyorsa sana soyluyorum kardesim sakin indirme.guzelim grafikleri mundar etmisler.oyuna girersiniz sadece gorev ve zindanlarda takilirsiniz.tabi zevk meselesi bu pvp sistemini begenen insanlarda vardir elbet.oyunu indirdim 40 lvl karakterim var ve sildim oyunu.bukadar kotu oldugunu tahmin etmiyordum pvp nin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LİUX

    Bu oyunu indirip oynamak isteyen varsa ve bu mesaji goruyorsa sana soyluyorum kardesim sakin indirme.guzelim grafikleri mundar etmisler.oyuna girersiniz sadece gorev ve zindanlarda takilirsiniz.tabi zevk meselesi bu pvp sistemini begenen insanlarda vardir elbet.oyunu indirdim 40 lvl karakterim var ve sildim oyunu.bukadar kotu oldugunu tahmin etmiyordum pvp nin.

    40 level de neyin pvp sini yapıp burda oyun hakkında bir genelleme yapıyorsun merak ettim? 40 level için yaptığın/yapabileceğin tek şey corsair stronghold zaten. 20v20 kale savaşında pvp'nin ne kadar etkili olduğu da tartışılır.
  • PVP serverinde başla. PVP skill ini açıyosun ve pvp yapabiliyosun. Yüksek leveller geliyor kesiyo demişler, boş konuşmuşlar. Oyunda Kanal sistemi var. Eger bi zone çok doluysa kanal degiştirebiliyosun. Yani seni bi kesenin bidaha bulması zor.
  • pvp si eğlenceli fakat pvp sistemi biraz saçma. puan kasman için 15-15 e kapışma zindanları var CS gibi ama oyun oyuncuları dengeleyemiyor. bazen bütün salaklar senin takımda oluyor ve çıldırmak elde değil :) ama pvp si güzel. Ko daki gibi Z yok burada tamamen yeteneğe bağlı. ben pvp ye daha yeni alışmaya başladım benden ezik olanlar bile beni kestiği oluyor. biraz pratik lazım ve karşındaki karakteri iyi tanıman lazım. sürekli DG lardaydım artık pvp ye önem göstermek lazım :)
  • Oyuncu sayısı nasıl

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KALABALIK. BEN KİLLİAN SERVERİNDEYİM İYİ BAYA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.