Şimdi Ara

otoparcasepeti.com REZİLLİĞİ. Lütfen okuyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • otoparcasepeti.com dan Seat toledo aracım için şöför kapısı cam kaldırma mekanizması aldım.. kargo ertesi gün geldi. ne göreyim pakatte sadece halatlar var, klipsler ile makara yok. Halbuki ürün satış sayfasındaki fotoda hepsi set halinde gösteriliyor. neyse ben durumu kendilerine ilettim. Bircan bey denen herif yok bizede parçalar böle geliyor bilmem ne diyor bana.. yahu dedim arkadaş o beni alakadar etmez o zaman ürün sayfasında paket içeriğini düzelteceksiniz.. şu parçalar yok diyeceksiniz.. nese bağırış çağırış derken öteki parçaları da yollayacabilecekleri fakat ücret isteyeceklerini sölediler.. ben niye ek ücret ödeyeyim dedim ya. nese yine bağırış çağırış. yolladılar öteki parçaları da. aman Allah'ım gelen parçalar sağ kapıya ait. üstüne basa basa şöför kapısı parçaları dedim o kadar ama yine beni mağdur ettiler..

    konuştuğum bircan bey denen herif tam bir saygısız.

    Siz siz olun sakın ha sakın otoparcasepeti.com dan ürün almayın... tam bir rezelet. Ticari ahlakları kesinlikle yok. Allah kitap konusunda hassasiyetleri gördüğüm kadarıyla yok gibi.

    Beni bu forumda tanıyan tanır. Ben boş konuşan bir adam değilim.. Yalan konuşmayan dolandırıcı olamayan delikanlı olanlara burdan Selam olsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyraz5561 -- 5 Haziran 2017; 9:27:25 >







  • geçmiş olsun aklımızda bulunsun.
  • Yazdım aklıma hocam. Kesinlikle uzak dururum. Çevremede aldırtmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler ederim.. Bugünde mesaj atmış bana cepten.. yok bi internet sitesinde aleyhime konu açmışsınız sizi dava edeceğim diyor.. Ben hayatımda böle düzenbaz adam görmedim. Kargoyuda geri yollamıyorum, paramı iade etmezler bunlar büyük ihtimal çünki o kadar güvenimi kırdılar ki. aldığım seti koydum kenara bakarsın yarın birgün sağ kapı buzulur kullanırım diye.. Görüyormusunuz arkadaşlar düştüğüm rezilliği..

    Tüketici hakem heyetine verecektim bunları ama hiç vaktim yok uğraşacak. Öteki tarafta görüşürüz hakkım haram zehir olsun.. Bende satış pazarlama yaptım zamanında öğrenciyken. Hatta OTO Led ampülleri diye başlık açmıştım burada bilenler bilir.. Malımı hiç övmedim neyse onu diyerek satardım, hatta ürünü yollar sonra parasını isterdim.. Sağolun forumda kimse beni yüz üstü bırakmadı. 50ye yakın kişiye yolladım bir tekbile sorun yaşamadım. Hatta bazıları öğreciydim diye küsüratları yuvarı yuvarlayarak 5-10 lira fazla yolladı.. Allah razı olsun herkesten. Ama iyi insanlar olduğu gibi bu tip insanlarda var işte.. eksik parçaları yolladılar (bi ton kavda dövüş yaptık telefonda) kargo parasınıda siz karşılayın dedim. ama sonuç yine hüsran. ya parçaların üzerine R yada L yazıyor. yani right Left in baş harfleri.. buna bile bakmamışlar bu kadar işlerini ciddi yapıyorlar işte.. Siz siz olun kurumsal firmadan alışveriş yapın.. bugün internet sitelerinden parça yanlış geldi diye mesaj attım bu sefer bana başka birisi cevap yazdı. mehmet bey nerde dedim yok, bircan bey nerde dedim toplantı da.. Sanki dersin bana hepsiburada şirketi yönetim kurulu başkanı.. Dedim ordaki adama balkonda çayla sigara mı içiyor bırak bu işleri dedim.. velhasıl durum bu arkadaşlar.. bu tip konularda babama bile acımam.. Herkes dürüst olsun işini adam gibi yapsın. BU dünya yalan dünya, Allah'ın da hesap günü var bunu unutmayalım..

    Selametle....




  • güncel...
  • Saolun bilgilendirme için.
  • bilgilendirme için sağolun bende n11.com dan bir satıcıdan filtre seti almıştım aracımın modelini belirttiğim halde başka bi model için olanını yollamışlardı gerçekten adama koyuyo böyle şeyler
  • Kendisi bu konuyu görmüş zaten internetten alışveriş yaparken bilinçli birisi googlede sitenin ismini ilk önce aratacaktır ve karşısına bu konu çıkıcaktır.Müşteri kaybetmek istemiyorsa sizin mağduriyetinizi gidericektir kendi müşterileri belli ve onlarada güveniyorsa başka müşterilere ihtiyacı yoksa kendileri bilir.

    Şikayetvar.com'ada bir şikayet açın bence
  • Buraya yazarak çok iyi yaptiniz. Aklimizda olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bnym97

    Kendisi bu konuyu görmüş zaten internetten alışveriş yaparken bilinçli birisi googlede sitenin ismini ilk önce aratacaktır ve karşısına bu konu çıkıcaktır.Müşteri kaybetmek istemiyorsa sizin mağduriyetinizi gidericektir kendi müşterileri belli ve onlarada güveniyorsa başka müşterilere ihtiyacı yoksa kendileri bilir.

    Şikayetvar.com'ada bir şikayet açın bence

    hocam yurtdışından çok defa alışveriş yaptım. türkiye de şimdiye dek belki 100lerce kez sitelerden alıveriş yaptım ama ilk defa böle bir olay başıma geldi. şikayetvar.com a yazacağım zaten.. normalde bilinçli bir internet kullanıcısıyım ama olacağı varmış demek ki böle bir olay yaşamış olduk.. geçen sene de aynı üründen almıştım aynı siteden eksiksiz gelmişti, ama bu sefer tam bir rezalet yaşadım.. adam bana en son diyorki ya 25TL için seni arıyorum sen daha ne uzatıyorsun gibi laflar ediyor bana.. tamam ya yolla ürünü geri paranı iade etcem tamammmmm diyo.. yahu dedim araba senin yüzünden 2 gündür otoparkta bekliyor, havalar yağmurlu dedim sen nediyorsun ya.. benim mağduriyetimi kim halledecek dedim ya... (Arabamın cam kaldırma mekanizmasınının rayına takılan, camın ray üzerinde inip çıkmasında tutucu görevi üstlenen parça kırıldı) inanın o kadar pis ve uğraştırıcı işki anlatamam.. kapı döşemesi söküldü iç saç söküldü raylar dışarı alındı. halatlar baştan takıldı makaralardaki sarmallar ayarlandı ve geri toplandı tam 3-4 saat uğraştık bizim bi abiyle.. Allah'tan başka yerden eski parça buldukta hallettik.. neden sanayiye gitmediniz derseniz eğer: kendi elimden geliyor böle şeyler.. bulunduğum site de görevli abim var bitane adam her şeyden anlıyo, aldık yaptık. halatlar makaralar klipsler komple değişti. sanayide en az 100 isterlerdi.. biz 25e hallettik. hemde itinayla yaptık, gresledik yağladık. saat gibi oldu Allah'a şükür..

    Ben size almayın demiyorum ama aklınızda bulunsun başka sitede alacağınız ürün varsa gidin ordan alın, bu siteden almayın.. Bide bana diyorki ''git dava mı açıyorsun ne yaparsan yap deyip teli suratıma kapadı.'' Kargocuya tutanak tuttursaydım dava edecektim de, birde zamanım yok pek.




  • bence gayet haklısınız böyle satış yapan kişlieri belirtmek lazım
  • dahada bulaşmam o firmaya çevreme de ileteceğim taki rezilliklerini düzeltene kadar
  • Hiç alışveriş yapmadım, bından sonra yapmam da. Kimse yapmadın yaptırmasın ki, müşteriden ekmek yediklerini unutup insanları yalan yanlış ilanlarla kandırmasınlar.

    Bir tane de ben söyleyeyim, pasta cila için polisaj makinesi alayım dedim, n11 den indirim çekim vardı atikelektronikten aldım. Kargoyu zamanında vermediler, neyse bekle bekle ürün bi geldi kullanılmış. Aradım yanlışlık olmuştur öyle de kullanabilirsiniz sorun olmaz diyor. Yahu ilinci el istesem ikinci el alırım. Sen benden sıfır parası alıpta ikinci el niye yolluyorsun! İade ettim inceliycez vs bir de ağız büküyorlar. Neyse aldım paramı sonuçta geri. İş ahlakı olmayan buradan da alışveriş yapmayın derim.
    Biz bize sahip çıkmazsak onlar bizim olana sahip çıkıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun maalesef böyle rezil insanlar her yerde.Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Bende bu siteden alışveriş yapmam yaptırmam artık.
  • Valla tam bu siteden alışveriş yapacaktım ki site güvenilir gelmedi.Bi araştırayım dedim.Sizin yazınız çıktı.Teşekkür ederim bilgilendirme için.Sitenin güvenilir olmadığı ürünlerin güncelleme tarihlerinden belli.2009 yılında güncellenmiş ürünler var.Pes yani.
  • urun lınkı varmı acaba? eger degıstırıldı ıse eskı halının fotolarınıda koyabılırmısınız
    cok fazla urun lıstelerken bu tıp sorunlar olabılıyor,ama bız eksık gondedıgımızde bunu duzeltmek zorunda kalıyoruz,kanunlar geregı musterı parasını gerı alabılır cunkı ılanda ne goruyorsa onun gonderılmesı gerek,bıraktım kanunları bı tarafa işin bide ahlaki vicdanı yonu var,boyle durumlarda once kanunu yonden hakkımı sorarım en son bıde derım aynısı senın basına gelse naparsın dıye

    boyle durumla karsılastınız baktınız olucak gıbı degıl urunu ıade edıp paranızı gerı alın
  • Ben böyle davranışa sahip sitelerden uzak durma taraftarıyım.Fiyat ne olursa olsun müşterisini yanlış yönlendiren kişilere hep beraber tepki koymalıyız.

    Sizi kimse dava edemez.Saygılı bir şekilde istediğiniz gibi yorum yapabilirsiniz.Hatta siz tüketici hakem heyetinden başlayarak dava açabilirsiniz ürün görselleri ve paket içeriği farklı olduğu içinde kazanırsınız.
  • bende virkaç gün önce bu sitden havalandırma ızgarası alacaktım. ha bugün ha yarın derken kaldı. iyi ki bu konuyu görmüşüm. almaktan vazgeçtim. büyük sitelerden başka yerden almamak lazım. sonra paranla rezil oluyorsun işte.
  • teşekkürler bilgilendirme için bende simdi bakım setini sordum orjinal fiyat farkı bariz cok almaktan vazgectim 5 kurus fazla ödeyeyim servisinden alayım en iyisi saolun kardeşimmm. merak edip sikayet varmı diye baktım size denk geldim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.