Şimdi Ara

Asus N550jv-CN127H Aldim ama büyük bir probler var ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu cihazi bugun aldim ama hdd yerine 256 gblik samsung evo ssd takilmis. Sizce hdd yerine ssd dursun mu yoksa ssd yi sokturup hdd mi taktirmaliyim veya ssd ve hdd ayni anda kasaya takilabilir mi kasada yer var mi ?

    Edit : Ssd sokulmez ve hdd takilamaz kasada yer olmaz ise evde wd nin 3.5 inclik prize takilinca calisan 1.5 tb harici disk var ve o sekilde kullanacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sakin sdd yi cikarip hdd takmayin pisman olursunuz siz kendi harici hdd nizi kullanin onemli dosyalari sadece ssd ye atin bu arada asus almissiniz ne diyeyim hayirli olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSD yi çıkarmayın bence pişman eder. Harici bir disk alın oyunlarınızı programlarınızı filmlerinizi falan oraya atarsınız . 256 lık SSD ye sadece Windows ile tam uyumlu çalışan sık olarak kullandığınız programları kurun bu işinize daha çok gelecektir. USB 3 ve priz ile çalışan 7200RPM lik bir harici HDD sizi pişman etmez bence :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceycey-

    Sakin sdd yi cikarip hdd takmayin pisman olursunuz siz kendi harici hdd nizi kullanin onemli dosyalari sadece ssd ye atin bu arada asus almissiniz ne diyeyim hayirli olsun.

    asus a sitem mi ettin sanki hocam?
  • AhmtMlh kullanıcısına yanıt
    Adamin hdd var zaten baska hdd almasin en azindan simdilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • conqueror0619 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam asus kaliteli bilgisayar benim sitemim ekran kartina bide oraya bosuna 4gb yazmislar keriziz ya biz acikcasi bu bilgisayara gt 750m yakismamis.oyun oynanmiyacaksa sorun yokta 3d programlarda 15.6 da full hd bu ekran kartiyla zorlar bilgisyari sadece bu yani yoksa harika bilgisayar buyuk ihtimalle belli bir butceyi asmamak icin boyle yapmislar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.