Şimdi Ara

mazda 3 mü golf 7 mi (karar verildi MAZDA alınacak) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
11.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Uzun süre kullanacaksanız mazda 3, birkaç yıl biner satarım derseniz golf alın. Mazda 3 keyifli araç ancak 2.el beklentiniz dediğim gibi yoksa hayırlı olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gözlemlerime göre mazda 3 ve golf arasındaki + - ler şoyle golfte dsg sıkıntısı var ve bağaj olarak daha küçük ama mazdadaki donanımda golfte yok ayrıca mazda golften daha güzel ve farklı duruyor. (Açıkçası golfte xenon olmasa çok kötü görünüyor) ama golfteki performans ve şanzıman güzeliğini mazdada bulamaya bilrisiniz ve tabiki ama malesef 2. El piyasası golfte bariz daha iyi ayrıca golfe tüp vs takılması sıkıntı yaratabilir takılmamalı ama maZdada böyle bir sorun yok. İç kısma gelirsek ben mazdanın içindeki o ekran veya teyibi sevmedim aynı mercedeste a serisindeki gibi sanki oraya mıknatısla takılmış gibi, golfu pek kontrol etmedim muhtemelen standart vw iç kalitesidir diye düşünüyorum ama mazdada bayağı sert plastik vardı. Ben 2 arabayıda bu pazar inceledim gerçekten mazda güzel geldi gözüme birkaç araç daha inceledim civic te düşünebilirsiniz bayağı mantıklı ve uygun gibi birde peguot 2008 de mantıklı geldi bana isterseniz onlarla ilgilide bilgi yazarım iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sspanzerr

    Güzel seçim golf gibi bir araç seçip sıradan olmaktansa herkesin imrenerek bakacağı bir araca sahip olmak baha biçilemez yeni mazdanız hayırlı olsun

    Teşekkürler değerli yorumunuz için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desolte

    Benim gözlemlerime göre mazda 3 ve golf arasındaki + - ler şoyle golfte dsg sıkıntısı var ve bağaj olarak daha küçük ama mazdadaki donanımda golfte yok ayrıca mazda golften daha güzel ve farklı duruyor. (Açıkçası golfte xenon olmasa çok kötü görünüyor) ama golfteki performans ve şanzıman güzeliğini mazdada bulamaya bilrisiniz ve tabiki ama malesef 2. El piyasası golfte bariz daha iyi ayrıca golfe tüp vs takılması sıkıntı yaratabilir takılmamalı ama maZdada böyle bir sorun yok. İç kısma gelirsek ben mazdanın içindeki o ekran veya teyibi sevmedim aynı mercedeste a serisindeki gibi sanki oraya mıknatısla takılmış gibi, golfu pek kontrol etmedim muhtemelen standart vw iç kalitesidir diye düşünüyorum ama mazdada bayağı sert plastik vardı. Ben 2 arabayıda bu pazar inceledim gerçekten mazda güzel geldi gözüme birkaç araç daha inceledim civic te düşünebilirsiniz bayağı mantıklı ve uygun gibi birde peguot 2008 de mantıklı geldi bana isterseniz onlarla ilgilide bilgi yazarım iyi forumlar.

    Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutsirvan


    quote:

    Orijinalden alıntı: mumenu

    Mazda hayat onda

    Honda slogansiz kaldi hocam.

    Honda, anakonda
  • Arkadaşı doğuş oto da görmüşler golf için el sıkışmış o değilde mazda 3 gerçekten güzel araç ama ben olsam ikisinin + ve - lerini toplardım ona göre karar verirdim. Kriterleri bi test köşesinden alıp bi kağıda yazabilir sonrada test sürüşleriyle destekleyip puanlayabilirsiniz lakin mazda 3'ün test aracı var mı bilmiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meganers

    Arkadaşı doğuş oto da görmüşler golf için el sıkışmış o değilde mazda 3 gerçekten güzel araç ama ben olsam ikisinin + ve - lerini toplardım ona göre karar verirdim. Kriterleri bi test köşesinden alıp bi kağıda yazabilir sonrada test sürüşleriyle destekleyip puanlayabilirsiniz lakin mazda 3'ün test aracı var mı bilmiyorum.

    teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suti0


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

    Forum kuralı:

    -Eğer bir konuda araç önerisi isteniyorsa Mazda önerilir.
    -Eğer bir konuda Mazda mı X marka mı tercihi isteniyorsa kesinlikle Mazda önerilir.
    -Eğer bir konuda Focus, Astra, Golf vs. hangisini seçeyim diye soruluyorsa boşver onları Mazda al denir.

    Sonuç olarak Mazda'yı öneren kişilerden henüz Mazda alana rastlanmamıştır.

    Dipnot: Mazdayı çok severim orası ayrı.

    Bir kişi vardı m_a_s olması lazım. Mazda 3 almıştı

    Doğru hatırlıyorsun hocam. Önceki aracimda mazda 3 tü . 30 Mayıstan bu yanada yeni mazda 3 kullanıyorum. Ve emin ol bu araba bambaşka. Benim aracim sedan power kırmızı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kozyatağında ki Mazda bayinde hem sedanını hem de hb olanı incelemiştim.Yakından görünce de Hb olanı sedanından daha güzel görünmüştü gözüme.
  • Herkesin mazda deyip golf aldığını nereden biliyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rotary eXperimental-7

    Herkesin mazda deyip golf aldığını nereden biliyorsunuz?

    Delinin biri kuyuya taş atıyor ortalığı karıştırıyor
    Bilen bilir mazdayı...
  • mazda al ama 3 olsun
  • Bizde aşk beş harfli MAZDA
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.