Şimdi Ara

Bana en uygun telefon hangisi olur? (LG G2 tercih edildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Telefonlar konusunda pek bilgi birikimine sahip olmadigim icin bilenlere danismam gerekiyor. 5. yilini doldurmus olan bir n72 kullaniyorum ve omrunu doldurdu. Degistirme zamani geldi.

    Butcem max. 1000 lira, 1200e kadar esneyebilir. Cogunlukla muzik dinlerim telefonda. Fbook, whatsapp, nette surf yaparim. Basit bir kullaniciyim acikcasi. Muzik dinledigim icin htc'nin beats audio desteklk telefonlari ilgimi cekiyor fakat satis politikasi da olabilecegini dusunuyorum. Abartiliyor gibi geliyor yani htcnin muzik kalitesi.

    Sizin bana onerebileceginiz telefonlar ne olur? Ille 1200 liralik telefon olacak diye bi kaide yok. 850 liralik da olabilir. Marjinal tasarimli-renkli telefonlar tercihimde bi tik one atar kendisini.

    Edit: LG G2 32gb alindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 19 Eylül 2014; 17:38:45 >







  • Kamera fazla önemli değilse kesinlikle Sp,Butce sınırsız dahi olsa 1150 civarı G2 32 Gb tavsiye ederim kullanıyorum
  • Hesapli cozum istersen xperia sp oneririm,ihtiyacini fazla fazla gorur ses kalitesi ve batarya cok iyi,ayrica sd kart olmasida avantaj arsivi sd karta atar genis takilirsin,ledleri guzel ve siradisi yotubeda xperia sp led bar diyevtarattirip izlemeni oneririm.


    http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-sp/



    Ama daha güçlü guncel cihaz istersen kesinlikle g2 32gb oneririm,24bit ses yongasi var buyuk ekran ve cok iyi bataryaya sahip.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stevejones

    Hesapli cozum istersen xperia sp oneririm,ihtiyacini fazla fazla gorur ses kalitesi ve batarya cok iyi,ayrica sd kart olmasida avantaj arsivi sd karta atar genis takilirsin,ledleri guzel ve siradisi yotubeda xperia sp led bar diyevtarattirip izlemeni oneririm.


    http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-sp/



    Ama daha güçlü guncel cihaz istersen kesinlikle g2 32gb oneririm,24bit ses yongasi var buyuk ekran ve cok iyi bataryaya sahip.
    G2 32 GB AL RAHAT ET




  • Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim oncelikle. Performans beklentim ayni anda iki uc isi yaparken kasmasin, takilmasin kafi. Cok az fotograf/video ceken bir insanim, o yuzden orta halli bir kamera yeterli. Htc one mini gibi, sari lumialar gibi telefonlar ilgimi cekiyor.

    Kisa zamanli yaptigim arastirmada forumda lg g2'nin f/p urunu oldugunu vurguluyor herkes. Ciddi ciddi dusunecegim bu telefonu. Sp'ye de bakiyorum derhal.

    Peki sizlerin htc one mini ve lumia 820 hakkinda yorumlari ne olur?

    Edit: sp'deki ledler cok cekici. Sarkinin ritmine uyumlu sekilde yaniyorlarsa hele cok eglenceli olurlar. G2 klas bir telefon. Azicik enerjik tasarimli bir telefon istiyorum acikcasi. Fakat f/p orani da baya celiyor aklimi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 14 Eylül 2014; 21:25:36 >
  • Up
  • Kardeşim One mini direk ele o parayı haketmiyor ucuz olsa bile donanım düşük Sp'ye göre,820 dersen Wp farklı bir sistem o senin kararın Wp düşünürsde 925,Tasarım içinde telefon alınmaz 10 liralık renkli kılıfla halledersin....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 03derbeder

    Kardeşim One mini direk ele o parayı haketmiyor ucuz olsa bile donanım düşük Sp'ye göre,820 dersen Wp farklı bir sistem o senin kararın Wp düşünürsde 925,Tasarım içinde telefon alınmaz 10 liralık renkli kılıfla halledersin....

    One miniyi eledim o halde. Sp ve g2ye odaklaniyorum. Cevap ve ilgi icin tesekkurler.
  • Evet sp deki isiklar sarkinin ritmine gore tempolu oluyor album kapagina gore renk degistiriyor ben ilk aldigimda samsungcu arkadaslar bon bon bakakalmisti gecen yil,g2 de sp de aklinda kendi kategorilerinde fp cihazlar,sp den g2 ye gectim,gereksiz masraf kullanmayacaginiz donanima para vermek istemezseniz sp bahsettiginiz isleri rahatca yapar.

    G2 de parasini kurusuna kadar hak ediyor tabiki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vidanj

    quote:

    Orijinalden alıntı: 03derbeder

    Kardeşim One mini direk ele o parayı haketmiyor ucuz olsa bile donanım düşük Sp'ye göre,820 dersen Wp farklı bir sistem o senin kararın Wp düşünürsde 925,Tasarım içinde telefon alınmaz 10 liralık renkli kılıfla halledersin....

    One miniyi eledim o halde. Sp ve g2ye odaklaniyorum. Cevap ve ilgi icin tesekkurler.

    Alıntıları Göster
    820 aklına geliyorsa onu 925 le yer değiştir aynı fıyat, tasarım ve güç kamera ve batarya daha iyi . yinede batarya istekleri karsılamaya bilir . bi bak derim. bende bir arayış içerisindeyim ayrıca . arakdaşlar sonysp mi iyidir L925 mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcanbey -- 14 Eylül 2014; 22:14:24 >




  • Sony Xperia SP her türlü konuda tatmin eder seni.
  • Cogunluk Sp demekte. 925 de isin icinde. Kullanmayacagim donanima para vermek kesinlikle istemem. Araba alirken full donanim olsun her donanim olsun diyip ayda yilda bi hiz sabitleyicisi kullanan, adana'da deri koltuk kullanan insanlardan degilim.


    Herkese yorumlari ve tavsiyeleri icin tesekkur ederim. Yeni tavsiyelerde bulunmak isteyenleri veya farkli yorum yapmak isteyenleri severek dinlerim.
  • Bende Sp'den G2'ye geçtim ikiside katagorisinin telefonu bence ama karar senin
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    G2 sp'den daha basarili olsa bile olgun tasarimli bir telefon. Ve yukarida dedigim gibi, belki sahip oldugu bir suru ozelligi kullanmayacagim. Basit bir kullaniciyim yani. Sp kullanmis biri olarak, sp hakkinda daha fazla sey soylemek ister misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 14 Eylül 2014; 22:48:19 >
  • Sp'yi Tarif etmişşin Hocam . Walkman ile coşarsın ışıklarıda çok iyi(led bar). Nette surf dé yaparsın tam sana göre ben kullanıyorum ve memnunum ama 4.4 almıyor sağlık olsun
  • Andrea Pirlo kullanıcısına yanıt
    Yani daha fazla guncellenemiyor mu telefon? Gercekten bilgisizim bu konularda. Sandwichler kitkatlar falan baya uzagim o terimlere. Baya baya yatti kafama telefon. Sony w880i kullanmistim ilkokul-lise2 doneminde. Sempatim vardir Sony'e.
  • Kesinlikle bütçen varsa LG G2 al derim (Bunu bir sp taraftarı olarak söylüyorum.)
  • Bence Xperia ZR al,1100 TL fiyatı,ondada ayni ledler var ve müzik kalite çok iyi. Daha güçlü donanımı, Spden ustun,ama SP de alınır.
  • N11'de 759 liraya sp gordum bugun ve almak uzereydim. Butceyi biraz daha arttirinca isin icine g2 giriyor. Zr'ye de derhal bakiyorum. Bugun siniftan bir arkadasin elinde g2 gordum ve fikrini sordum. Asssiri memnundu ove ove bitiremedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 15 Eylül 2014; 19:30:05 >
  • vidanj kullanıcısına yanıt
    1200 Tl altındaki tartışılmasız en iyi telefonlardan biri...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.