Şimdi Ara

Cevap: Samsung Galaxy Note 2 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU - İlk Sayfayı OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasaluyari

    quote:

    Orijinalden alıntı: maakman

    bugün itibarıyla telefonum servisten geldi.
    Çerçeve, kapak, batarya, hoparlör, şarj kablosu, şarj soketi değişti; yenilendi. Proximity sensor kasa açıklığından dolayı tozla dolmuş temizlendi.
    Garanti bitmeden bir daha çıkmış olduk yola :)


    servise gönderirken şikayet ne yazdın?

    "Yaklaşık 1.5 senelik kullanımın ardından telefonumda bazı aksaklıklar oluştu. Aşağıda sıraladığım bu sorunların tarafınızca garanti kapsamında tamir edilmesini talep ediyorum. Sorunlar;
    1) Geç şarj oluyor şarj aleti eski performansında değil başka kablo ile denediğimde şarj süresi normal.
    2) Orijinal bataryayı kullandığımda telefon sürekli yeniden başlatılıyor. Son zamanlarda şarj süresi de ciddi manada azaldı. (Şarj süresi 24-30 saat ilk aldığım zamanlar şu an 10-12 saat) İki haftadır daha sonradan dönüşümlü olarak kullanmak için aldığım yine orijinal Samsung ürünü olan bataryayı kullanarak idare ediyorum.
    3) Telefonu ilk aldığım günden beri harfiyen kullanım kılavuzunda belirtildiği şekilde kullanıyorum. Bunlara ek olarak bir tane 2. Maddede belirttiğim şarj ve telefon standı olan batarya (extra battery kit) ve protective cover+ temin ettim ve bunlarla kullandım. Protective Cover kullanmama rağmen yan metalik çerçevede ve arka kapak üzerinde benden kaynaklanmayan deformasyonlar oluştu ve silmekle veya temizlemekle geçmiyor. Yan metalik kısımdaki soyulmalarda fark edileceği üzere kulaklık girişinde yoğunlaşıyor. Ek olarak kullanım kılavuzunda(sayfa 9) belirtildiği gibi ekran koruyucu kullanmayın ekran çizilmez uyarısına binaen ekran koruyucu kullanmadım fakat sol üst köşede derin ve diğer kısımlarda ise kılcal çizikler oluştu. Bunlar normal kullanım esnasında oluşan çizikler, telefon herhangi bir şekilde düşme veya çarpma yaşamadı. Yine çerçeve kenarında ve üst kısmında (bildiğim ve diğer kullanıcılardan gördüğüm kadarıyla ilk üretim telefonlarda kronik bir problemdi) aldığım zamandan beri boşluk bulunmakta. Kullanıma mani olmadığı için çok üzerinde durmadım ama boşluğun giderilmesi hoş olur.
    4) Hoparlör arada cızırtı yapmakta ve ses patlaması olmaktadır.
    5) Kalem ucu eskisi gibi hassas değil, çok aktif kullandığımdan dolayı işlerim sırasında sıkıntı oluşturmakta. Yine arka kısımda soyulmalar mevcut.
    6) Proximity Sensor (Yakınlık Sensoru) tam verimli çalışmıyor. Şöyle ki telefon görüşmesinden sonra veya konuşma devam ederken telefonu kulağımdan uzaklaştırınca ekran açılmıyor. Menü veya kapatma tuşuna bastığımda anca aktif hale geliyor.
    7) Ekranın üst bildirim çubuğu kısmında beyaz bir iz oluştu. Ekranın üstümden yaklaşık 0.5cm aşağıya kadar olan kısım (bildirim çubuğunun olduğu kısım) iz bulunmakta. Özet olarak ekran, proximity sensor, hoparlör, çerçeve, kalem, batarya, şarj aleti ve arka kapaktan şikayetlerimi yukarıda belirttim. Tamir veya değişim yapılması gerekmektedir. İlginiz için şimdiden teşekkür eder, iş sürecinde telefonu aktif olarak kullanmam dolayısıyla bu işlemlerin en kısa sürede yapılarak tarafıma geri gönderilmesini dilerim."

    diye yazmıştım :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.