Şimdi Ara

Dark Passage A grubundan çıkacak. (Riks budur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Milliyetçi hele hele spor milliyetçisi değilim. Ama bizim ülke için başarıyı sağlayacak yegane şart o işe underdog başlamamız. Üstümüzde baskı olmadığı; aksine bişeyin de beklenmediği anlarda sadece sporun değil hayatın her alanında çok başarılı olmuşuzdur.

    O yüzden şimdi görüyorum ve arttırıyorum. Dark Passage en az 3 win ile o gruptan çıkacak.

    Çıkamazsa son maçın ardından 3x400RP çekiliş yapıyorum. ''çekilişe katılmak istiyorum'' harici mantıklı yorumlarla ve nedenlerle beklentilerini yazan herkes katılmaya hak kazanır.



  • SAMSUNG WHiTE YENECEKLERMİS YAVHEHE

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung W varken biraz zor ama imkansız değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkamaz çünkü samsung white var oyun stilleri ap ayrı ve dünya şampiyonasında onlara karşı ilerleyebilceğimizi hiç sanmıyorum.Bu arada çekilişe katılmak istiyorum
  • Dark Passage diğer takımlara göre oldukça güçsüz takım kore 2.si samsung whiteyi yenmeleri imkansız.
  • Yabancı yalayıcılarıda gelmiş
  • (Fikstürler belli olduğunda) 5-0 la karşımıza son maçta çıkacak bir samsung white pek tabii yenilgi alabilir.

    Tüm olasılıkları hesaba kattığımızda görüyorum ve daha da arttırıyorum 3 win'den biri samsung white'a karşı olacak.
  • 3 win mi ? hemde en az
  • Dark passage çıkar...
  • Çekilişe yaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: safazx

    (Fikstürler belli olduğunda) 5-0 la karşımıza son maçta çıkacak bir samsung white pek tabii yenilgi alabilir.

    Tüm olasılıkları hesaba kattığımızda görüyorum ve daha da arttırıyorum 3 win'den biri samsung white'a karşı olacak.

    Valla kardeş, Samsung White 5-0 gelip son maçı DP'yle oynasa bile yine alır. Kazanmak için kasacaklarından değil hiç sallamasalar bile DP'den daha iyi olduklarından.
  • Ekle çekilişe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gruptan 3. olarak çıkacaklarını düşünüyorum.Nedeni EDG ve Samsung uzak doğu ekolü takımlar.Şimdi bunu birçok yelpazeden ele alabiliriz.Birincisi adamların mesleği bu 7/24 beraberler ve 13-14 saat train atıyorlar.Makineleşmişler.Üstelik genetik olarak da beyin-vücut koordinasyonu diğer milletlerden daha gelişmiş ve daha zekiler.Tam tersine Türkiye'de e-spor daha gelişmekte olan bir alan olduğu için ve Türk gamerlerının hepsi aile baskısı yüzünden bu sporu 2. planda bırakıp ya dersaneye ya okula ya kız arkadaşıyla buluşmaya gidiyorlar ya da aileden ciddi destek göremiyorlar.Tüm bunları birleştirdiğimizde Dark Passage bu diğer 2 takıma karşı epey zayıf kalacaktır ve çok büyük bir sürpriz olmaması halinde (rakip takımdan bir ya da birkaç oyuncunun sakatlanması) gruptan çıkamayacaktır.Dark Passage Türkiye'de çok agresif oynuyor ve karşı takım buna karşılık veremiyor ya maçın başında öne geçip hata yapmıyorlar , ya da maç başı kötü oynayıp sonra rakip takımın hatasını iyi değerlendiriyorlar.Fakat bu taktiği sen uzak doğu takımlarına yapamazsın.Bunun örneğini en iyi WCG 2013'de gördük.O çok agresif dedikleri Holyphoenix'i nasıl cezalandırdılar.Ve neredeyse 0 hatayla oynayan bu takımlara karşı geri dönüş yapmak da epey bir zor.




  • DP nin guruptan çıkabileceğini sanmıyorum.

    Nedenine gelirsek Samsung White bikere insan değil.normal değil yani oynadıkları oyun.HolyPhoenix dışındaki takım üyelerinin SW karşısında varlık bile gösterebileceklerine inanmıyorum.Edward Gaming kaışmalı olabilir ama onların da DP'den daha üst düzey bi oyun oynadıklarını düşünüyorum.Vee çekilişe katılmak istiyorum.
  • Yaz beni çekilişe,

    DP sonuncu olacak bu arada gruplarda,

    White/Edward çıkar.

    Ama AHQ da güçlü takım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 2-4 bitirir gruba DP ama bir maçta White'ı yenerlerse hiç şaşırmam zaten bir şey beklemiyorum 2-4 max. onlar için izleyip görücez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Run&Gun -- 10 Eylül 2014; 0:40:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahq'yu belki zorlar ama win çok uzak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSky -- 10 Eylül 2014; 0:40:25 >
  • Hocam imp/mata ikilisi urgotla falan bile yalan eder holy/touch'i, Dandy de en meta disi junglela bile alir rahatlikla c.methi. Ki White'da 5-0 gelemez son maca muhtemelen cunku NWS'nin son maclardaki yukselisi sayilmazsa turnuvanin en buyuk 3 sampiyonluk adayi Edward Gaming, Samsung Blue, Samsung White. EDG'de cok kuvvetli takim

    Diyelim senin dedigin gibi oldu, Dp son macta 5-0 olan White'i yendi, 3 wini oldu. Dp kalan 2 wini ahq'dan almak zorunda cunku gercekten try hard bir EDG'den mac alma sansi DP'nin cok cok dusuk, en guclu Cin takimlari bile aciz EDG karsisinda degil ki DP. DP'nin 2 kere yenecegi kadar formsuz bir ahq asla yenemez EDG'yi ama kazara yendiler, yine bile 3 wine 3 win olacaklar, sonrasi nasil belirlenecegine bagli olarak tie break falan olursa EDG cikacak.

    Ki yukaridaki ihtimal gercekten Turkiye yari finalde Amerikayla oynasa 20 sayi fark atardi demek kadar hayalperest bir ihtimal. % 90 ihtimalle olacak ne EDG nede White birbirleri haric mac kaybetmeyecekler, DP'de ufak bir ihtimalde yenerse kazara ahq'yu yenecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 10 Eylül 2014; 0:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • samsung w yı yenmek çok zor geliyor bana
  • ıman power ile white yenerler . gerisinide kazanırlar diye dusunuyorum . Yaz beni
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.