Şimdi Ara

Hangi Mid Takımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar..

    üzülerek söylüorum ki foruma sadece işi düşünce girenlerdenim ... Bi konuda deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum...

    Opel Vecra C aracıma mid takımı almayı düşünüyorum, kaç gündür araştırıyorum ama karar veremiyorum. herkes infinity dior, ama alpine daha çok hoşuma gidiyor. 2 takım mid (ön ve arka kapılara) bir takım da pioneer tss20 almayı düşüyorum.
    2 takım infinity 6500cx alsam, bir tane de infinity 1260w 30 cm Subwoofer alsam, bunları çalıştıracak 5 kanal bir amfi tavsiyesi verir misiniz..

    ve en önemlisi, bunları alacağına biraz daha bütçe kat şunları al diyenlere minnettarım ...



  • kardeş markadan çok, o markanın modelleri önemlidir. ayrıca hangi tarz müzik dinliyorsunuz ve nasıl dinlersiniz. mesela benim arabanın dışından pek ses duyulmaz. ama içine girince genelde beğenilir sesi. benim için sesin kalitesi önemli çünkü. apaçi style mi düşünüyorunuz onları da yazın lütfen.
  • Genelde Sözsüz müzikler, özellikler talamanca hastasıyım.. Bazen de türkçe pop mix.. Kaliteli ses en önemlisi.. Bu arada mesaj geç oldu 2 takım infinity 6500 cx ve tss 20 ve 1000 lik xetec subwoofer aldım.. Bas için cadence in güzel bi anfisini alıp taktırdım.. Bugun sistemi döşettirdim sadece ses için bi anfi kaldı.. Onda da zetec xi 90.4 almayı düşünüorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hertz 165 ve ınfınıty 6030 ıle 6500 cx midler var ne önerirsiniz benımde 2 takım almam lazım aracımda 2 adet cadence 2 adet hertz kolon var bagajda 1000 wattlık jbl bass ve boss marka 1600 luk 4 kanallı anfım var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.