Şimdi Ara

TAMRON VC'Lİ MODEL LENSLERDE ODAKLAMA SIRASINDA KAYMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    Dün doğunanktan sıfır olarak Tamron 18-270 VC PZD f3.5-6 lens aldım. Aldıktan bir süre sonra VC açık iken odaklama yaparken ekranın çapraz olarak bir kere yukarı veya aşağı kaydığını fark ettim. Aldığım yere götürdüğümde adam bana Tamron'un tüm VC'li modellerinde aynı sorun olduğunu söyledi. Bu doğru mudur? yoksa benim lenste mi bir sorun var?



  • Benim 70_300 VC de öyle bir durum yok, bir sıkıntı olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de 17-50 VC vardı fakat pzd değildi.pzd nedir bilmiyorum fakat bende böyle bir durum yoktu.geçen gün sattım çok güzel bir lenstir kendileri.fakat odaklama sırasında hiçbir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.
  • O bi sorun değil arkadasım. Nikon d5100 kullanıyorum . Üzerinde su an tamron 24-70 usd vc var. Aynı olay benimde dikkatimi çekti Vr acıkiken vizörden baktıgında netleme yaparken ekranın hafifce kaydıgını hissediyordum. Denemek için üzerind e gelen kit lensi (18-105) takıp denediğimdede aynı seyle karsılastım. Bunu sadece Vr sistemi açık iken yapıyor.Anladıgım kadarıyla vr acık iken makine titreşim arıyor ve bu gercekleşiyor. Vr yi kapatıp tripod üzerine koydugumda olay gercekleşmiyor
  • Memento-Mori35 kullanıcısına yanıt
    benim çok canımı sıktı. gittim lensi iade ettim vc'siz 17-50 aldım. aldığım adam da öyle dedi "tüm vc'li modellerde var bu" dedi ama kendi yorumumca bi seride veya bi partta bu sorun var. çünkü tüm vc'li kullanlar aynı şeyden şikayetçi değil
  • Dostum Vc sistemi IS dede aynı şekildedir, vcyi kapatsaydın o sorunun olmadğını görecektin. Sadece tamrona özel bişey değil. Canonun IS sistemide böyle. Aynı durumu bende yaşamıştım senin gibi, 24-105 i ilk aldığımda is açıkken lensin içinden ses geliyor diye geri götürdüm, adamlarda şaşırmıştı lensi değiştirmişlerdi. sonradan öğrendim ki is in sesiymiş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.