Şimdi Ara

Eşimin Üyeliği İptal Edip Avantaj Sağlamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Şu an için taahhütsüz olarak Giriş Paketi + 2 Keyif Paketi + HD Yayına 29,99 TL ödüyoruz. Receiver ve çanak taahhütün bitimiyle bizim oldu.

    Eşimin üyeliğini iptal ederekhttp://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanya-giris-2keyif paketine geçmeyi istiyorum.

    Mümkün müdür? Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Taahutlu bir uyelik ve ilk 12 ay hediyeleri fiyatlari iyi ama sonraaki 12 ay hem fiyat 30 tl oluyor hemde giris ve 2 keyif paketiniz kaliyor..bence mantiksiz.. Bu fiyatlara d smart alin sonraki yillar mega veya super paketi 22-24 tl araliginda izleyin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kutay2455

    Taahutlu bir uyelik ve ilk 12 ay hediyeleri fiyatlari iyi ama sonraaki 12 ay hem fiyat 30 tl oluyor hemde giris ve 2 keyif paketiniz kaliyor..bence mantiksiz.. Bu fiyatlara d smart alin sonraki yillar mega veya super paketi 22-24 tl araliginda izleyin..

    Peki sorumdaki gibi eşimin üyeliğini iptal ettirerek bu pakete (DigiTurk) geçebilir miyim? Digiturk alışkanlığını herhalde bırakamayacağım :) Kanal içeriklerinden vb...
  • Taahutuz yok sanirim.. Esnizn uyeligini iptal ettrip kendi adiniza yeni bir uyelik baslatabilirsnz.. Ama bence bu islemlerle ugrasmak yerine direk bu kampanyaya gecmek istedgnzi soyleyin yaparlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokkek kullanıcısına yanıt
    hocam iptal talebinde bulunun onlar sizi arayıp uygun fiyat sunarlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.