Şimdi Ara

Basit tehdit, hukukçu arkadaşlar yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    akşam akşam sinirimi bozan bir olay yaşadım. işten eve geldiğimde aracımın arkasına başka bir aracın çok yakın park etmiş olduğunu gördüm. araçlar sokağa paralel park edilmiş vaziyette ve önden arkadan 5er cm var yok, el zor giriyor araya. doğal olarak hafif vurarark girmiş, kontrol ettim ama aşırı önemli değil neyse. sonra bende aracıı başka boş bir yere aldım ve giderken de diğer vuran aracın sileceklerini kaldırmak istedim ama kalkmadı. bu sırada sahibi görmüş ve camdan bana bağırdı. bende efendi efendi çarpmayın, neden buraya park ediyorsunuz dedim. o da üste çıktı, "o zaman bir daha buraya sizi park ettirmem, etmeyeceksiniz hadi bakalım" gibisinden tehdit etti. bende sokağa park ettiğimizi, evin önü gibi bir kaprisim olmadığını anlattım, sadece çarpmayın dedim. bunun üzerine hadi kanıtla, ne bileyim önceden olmadığını gibi abuk subuk laflar etti(ki burda hata bende o an fotoğraf çekmeliydim) ve hala "buraya çekemeyeceksiniz " lafları etti. hatta o sırada ablamlar sokağa park edecekken bu kadın yine onları da kovmaya çalıştı. aynı tehditleri onlara da savurmuş. biz bu sokakta nereden baksanız 40 yıldır varız ve herkes aşşağı yukarı birbirini tanır, nezihte bir semttir. bu kadın daha önce de evinin önüne çekmişim diye sileceğimi kaldırmıştı, takıntılı bir tip ve aracıma bir zarar verebilir. bunun evinin önüne çekersem ki çok muhtemel, çizme ihtimali kesinlikle var.

    bende her hukuka saygılı vatandaş gibi bu kadını savcılığa şikayet etmek istiyorum. dağ başı değil burası, kimse ben böyle tehdit edemez. hayatımda böyle bir sorunum olmamıştı, o yüzden hiç yol yordam bilmiyorum. hukukçu arkadaşlardan konu hakkında yorum bekliyorum, belkide kayda değer bir durum değildir.







  • Çok abartmışsınız , ortada bir olay yok ki , neyi şikayet edeceksiniz.Sadece bir diyalog yaşanmış o kadar.En iyisi o komşuyla hiç muhattap olmayın derim.
  • aslında bana da öyle geliyor ama muhatap olmamam zor. zaten bu yaşananlar umurumda değil ama ilerde aracıma birşey yaparsa diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.