Şimdi Ara

FIFA 15 Pc'ye geçmek mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır XBOX ile FUT oynuyorum. Market oldukça geniş ve bir problem yok. Fifa 15 için PC'ye geçmek istiyorum malum yeni nesil olacağından dolayı. Ancak denemek için Fifa 14 için PC sürümünü satın aldım, bir haftadır orada oynuyorum. Market çok düşük, çok az oyuncu var. Bununla beraber oyuncu fiyatları çok uçuk. Xbox marketinde 10 milyon ile harikalar yaratabilirsiniz, ama PC marketinde 10 milyona alacağınız şeyler bile çok kısıtlı. Ve oynayan kişi sayısı çok azdı.

    Fifa 15 ile bu durum düzelir mi sizce? Yoksa PS4 veya XBOX One ile mi devam etmek mantıklı olur?



  • ea coins sellerların ve hilecilerin önüne geçeceğini iddia ediyor ama ben pek sanmıyorum. yani 14 deki gibi devam edicek gibi geliyor bana. bir de oyun konsolda oynanır hocam. eğer ps4 veya xbox1 da oynayacak durumun varsa tercihini o yönde kullanmalısın. eğer yoksa sende benim gibi pcde oynarsın :)
  • hocam oyuncu sayısının şu sıralar az olmasının nedeni artık oyunun son günlerinin olması millet artık fifa 15'i bekliyor.
  • bugün iki kez maç başlamadan disconnect oldum ve yenik sayıldım. küme düştüm. normal bir durum olduğunu sanmıyorum büyük ihtimalle bir tür hileydi. futhead'den takım kurup değerine bakıyordum, coin satın aldım yaptığım takımdan bir tane oyuncu alabildim sadece. piyasa uçuk. pc'de oynanmaz. hele hele xbox'ın varsa hiç bulaşma derim. en azından hile yoktur. piyasası normaldir.
  • UT PC de işkence hocam. oyun ilk cıktıgı zaman marketteki satıştaki item sayısı en fazla 300 bin falan oluyordu ki bu sayı Playstationda 2-3 milyona vuruyor(muş). Market ölü, hileci dolu. Şu disconnect hilesinin önüne geçemezler adamlar coinsleri satmasa bile kendisi için kasar.
  • hocam imkanın varsa konsolda oyna..yok konsolda oynayacak durumun yoksa pc de rahatlıkla oynayabilirsin..pc de tek sıkıntı hileciler benim için..onlarlada çok nadir karşılaştım 4-5 ay içinde..oyuncu sayısı az değil pc de fifa 14 ün artık sayılı günü kaldığını için ben ve benim gibi arkadaşlar artık fifa 15 i bekliyor..o yüzden şu anda gördüğün market piyasası ve oynayan kişi sayısı seni yanıltmasın
  • noogard kullanıcısına yanıt
    Kendisi içinde kasamayabilir.. Elbet onu düşünmüşlerdir, programı etkisiz hale getireceklerdir. Zorda değildir çünkü bu forumda bile o hileyi bilen kişiler varsa EA'de biliyordur ve önlem alacaktır.
    Aynı olay disconnect için de geçerli diye düşünüyorum.
    Marketteki 300bin olayı bu sene bence 1M na ulaşır diye tahmin ediyorum. Bu sene Fifa 15 satış rekorlarına ulaşacak gibi gözüküyor ve EA'nin de PC ye ağırlık vermesiyle yeni PC kullanıcıların olacağını düşünüyorum. Hatta Xbox1, PS4 sahibi olmayıp Xbox360 ve PS3 sahiplerinin PC'ye geçeceğini düşünüyorum. Ayrıca markette ben 600.000 ve daha fazlasını gördüm. Şuan fazlasıyla ölü sebebide PC kullanıcılarının Fifa 15 bekliyor olması.
  • allenbaha A kullanıcısına yanıt
    Hocam Fifa14 ün başında ilk 10 gün tüm hilecileri banladılar sonra saldılar göstermelik ban attılar sadece leaderboardsda abartılı sonuç elde edenler hepsi bu. o hilenin önüne geçmeleri demek tüm multiplayer networkunun yenıden yazılması demek EA da uğraşmaz onunla açıkcası PC sürümü için. çünkü geliri getiren konsollar
  • noogard kullanıcısına yanıt
    Bu sene PC den çok büyük gelir bekliyorlar.. Zaten öyle olmasa konsolla birebir aynı oyunu yapmaya karar vermezlerdi. Ayrıca geçen sene bu kadar duyuru , uyarı yapmamışlardı.. Tüm multiplayer networkunun yazılması gerekmiyor. Sadece belirlenen 3. parti programını oyun açıkken açılmasını önlemek yeter.. Hatta küçük bi koruma dosyası koyarlarsa sen programı açmaya çalışsanda oyunda bi işe yaramayacak şekile getirebilirler.. Bütün oyunlarda bu vardır. Yaparlar mı bilmem ama PC de çok şikayet aldıkları için ben böyle birşey bekliyorum. Daha doğrusu umut ediyorum. Hem Xbox hemde PC kullanıcısıyım. Ama eski alışkanlıklardan vazgeçip PC'yi bırakamıyorum




  • allenbaha A kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle olur Hocam en büyük temennim şunun önüne geçmeleri cidden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.