Şimdi Ara

20 yaş durumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Ben 20 yaşında, ön lisans 2. Sınıf öğrencisiyim. Biraz dertlesmek biraz da tecrübeli abilerimizden tavsiyeler almak amacıyla bu konuyu açmaya karar verdim.

    Gelelim asıl meseleye.Biz 4 erkek kardeşiz 2 abim evli zaten. Ben en küçükleriyim. Ailemiz gayet mutlu, kendi halinde bir aile. Ne ailemle ne de kiz arkadaşimla hiçbir problemim yok gayet düzenli ve mutluyuz ancak şu 2 aydır gercekten cok garip duygular içerisindeyim.

    Gelecek kaygısi, ne olacak bu halimiz gibisinden düşünceler. Daha önce doğru ve mantıklı gelen konularin kafada soru işaretleri uyandırmasi gibi durumlar.

    Var mi sizde böyle ruh halleri acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Zamanında üniversite de nedenini bilmiyorum ama sorduğum ve ciddiyetle üstüne gittiğim " Ne için yaşıyorum ? " sorusu uyanmamı sağladı. Şu an çok farklı bir sektörde çok farklı bir insan olarak yaşıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]

    Zamanında üniversite de nedenini bilmiyorum ama sorduğum ve ciddiyetle üstüne gittiğim " Ne için yaşıyorum ? " sorusu uyanmamı sağladı. Şu an çok farklı bir sektörde çok farklı bir insan olarak yaşıyorum.

    Biraz daha açar mısın, nasıl bir değişim oldu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charm -- 2 Eylül 2014; 1:53:02 >
  • hayatımda hiç gelecek kaygısı çekmedim üniversiteyi 4-5 yılda kazanmama rağmen hiç takmadım, olduğum yer de o kötü değil belkide milyonlarca kişi yerimde olmak ister,

    neden mi böyleyim çünkü beynimi meşgul eden hep başka şeyler vardı/var.

    ya bütün bunlar psikolojik, aklında başka bir şey yoksa böyle durduk yere bir şeyler buluyosun ben de başka şeyler olmasa aklımda muhtemelen ya gelecek kaygısı olur ya takıntı olur ya da saçma sapan başka şeyler...

    tabi yaşadığımız ülke de sağolsun destekliyor böyle saçmalıkları gençler üzerinde
  • Ya ne hikmetse ben üni. 1. sınıftan beridir ileriyi düşünüyorum. Hangi sektör de çalışacağım, neyi nasıl yapacağım gibi. Bazen pişman olduğumda oluyor ama işin iyi yanına baktığında tatmin edici cevaplar bulabiliyorum. Allah'a şükür keyfimiz yerinde yani, bizimkisi biraz şımarıklığa da giriyor . Ama dedikleri gibi boş kaldığım zamanlar bende düşünüyorum acaba planlarımı yapabilecek miyim, ben bunlara layık mıyım gibi. Fakat bir şekilde geçiyor işte :)
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Ayni ben de öyle. Nasil olacak, ne yapacağım ileride beni neler bekliyor bunun gibi bir sürü soru ve moral bozukluğu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.