Şimdi Ara

Project CARS'ın PS4 Sürümüne Ait İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
        Bu nesilde, Project CARS, Forza Horizon, DriveClub, The Crew gibi birçok yeni yarış oyunu piyasadaki yerini alacak. Need for Speed bile bir senelik verdiği aradan itibaren, önümüzdeki sene içinde yeni nesile tam anlamıyla uygun bir yarış oyunu sunmak için hazırlanıyor.

        Bu dönem en çok beklenen yarış oyunlarından biri de Slightly Mad Studios'un geliştirdiği Project Cars, araç zenginliği, görsellik ve özellikle 200.000 ile 300.000 arasındaki polygon sayısı ile birlikte oyuncuların karşısına çıkacak. Oyunun PlayStation 4 sürümüne ait ilk oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda, oyunun PS4'teki kalitesini daha iyi görebilirsiniz.







  • Yağmur güzelmiş...
  • çok kırpmışlar, grid autosport bile daha iyi görünüyor. driveclup ı buna tercih ederim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sürüş dinamikleri simcade diyeceğim değil tam arcade gibi bir garip geldi fizikler bana. O ilk Project Cars ile alakası yok tam fiyasko.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 28 Ağustos 2014; 19:34:44 >
  • Araçlar PS4'!te 60bin , pcde 300bin poligondan oluşacaksa çevre detaylarında , ışıklandırma-gölgelendirmede de farklılıklar olacaktır diye düşünüyorum.Yani bu görüntü pcnin high ayarlarına denk gibi.
  • PS4 de Drive Club varken One da ise Forza 5 ve Horizon 2 varken bu oyun PC ye yarar anca.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Grafikleri aşırı yükseltmişler pc oyanayanlarin işi zor .
    +yağmur bir harika
    -+şıklandırma bir harika
    -/+sürüş; sim ve arcada
    (adamın acemi olduğu biraz oynayisindsn belli )
    Driver Club diyorum ben yine

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Forza horizon 2 diyorum tabiki objektif olun biraz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu video ve izlediğim sayısız videodan aldığım izlenim şöyle; kesinlikle sim değil.Nfs shift'in biraz daha simleştirilmiş hali diyebiliriz.Özellikle, 3. bakış kamera açısından baktığımız zaman, araç fiziklerinin simden çok uzak olduğunu net bir şekilde görebiliyoruz.Misal bu video.
  • oyun olmuş... kıskançlığın alemi yok. tabiki yinede bu oyun PC de akar. konsol sürümü için ne kadar ekmek o kadar köfte diyelim.
  • Çok güzel görünüyor. Bütün oyunlar gibi yine en çok PS4'te satar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Bu video ve izlediğim sayısız videodan aldığım izlenim şöyle; kesinlikle sim değil.Nfs shift'in biraz daha simleştirilmiş hali diyebiliriz.Özellikle, 3. bakış kamera açısından baktığımız zaman, araç fiziklerinin simden çok uzak olduğunu net bir şekilde görebiliyoruz.Misal bu video.<br> <br><br><br><center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Dk_Afyjg4HE"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.youtube.com/v/Dk_Afyjg4HE" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></object></center><br><br><br>


    benimde aldığım izlenmim bu oyun saf kan bir sim race değil mesela Live For Speed yada Rfactor gibi değil fakat aşırıya kaçan bir arcade havasıda yok mesela GT yada Forza gibide değil bence tam tadında yapmışlar.




  • Olmamış aga, en basiti mesela yol çizgileri hala köşeli köşeli...
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Yine Forzo'dan zibilyon kat daha iyi duruyor, GT 7 gelene kadar Sim. olarak ciddiye alınan oyun bu olacak. Gerçi ben DC'den vakit ayırırsam anca bakarım buna.
  • Zamanında söylemiştim yine söyleyeyim.

    Bu oyun ancak Asetto Corsa ile berabr Pc'de ki direksiyon setlerimizi kullanmak için bir kaynak olabilir o kadar.

    Altı üstü shif'in yapımcıları... Çok bir şey beklemiyordum ancak beklediğimden de kötü olmuş. O yol nedir , yol kenarlarındaki kırmızı beyaz şeritler, çevre tasarımı ... Olmamış.

    Bu arada oyun simülasyon değil. Oyunun son dönemde sık sık çıkan haberlerini takiben araştırma gereği duydum.

    Saf kan sim. oyunu olarak kesinlikle geçmiyor oyun. Sim-arcade olarak geçiyor. Yani daha gerçekçi sürüş dinamiklerine sahip lineer bir oyun.

    Peh, birde DriveClub'a laf atarlardı. Şu görsellerle Driveclub'ın yanında 2 nesil geri gibi duruyor.

    Hava koşullarına değinmiyorum bile, kıyas kabul etmez.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Dedik dedik oyunun grafikleri vs beklediginiz kadar iyi cikmayacak sisiriliyor diye ne oldu simdi al bak hersey azami görsellikte dahasi atmosfer cevre yapisi cok zayif. Pc'de birkac ayar, isik oyunu ile daha yuksek görsellik görursunuz onun disinda fark olmayacaktir. Oyun 60 fps ama drive club'in 3'te 1 görselliginde Forza horizon 2 ve Forza 5 sundan cok daha iyi gorunuyor. Millet guzel hazirlanmis kolajlara cok cabuk kaniyor. Bu da kaniti.

    Ben seyi anlamiyorum zaten arabalari birebir noktasina kadar yapmak icin cabalayacagina kaynaklari dogru kullanmaya bakmak önemli. Tabi oyunu yapan ekibin deneyimi de fark yaratiyor.
  • bi sıkıntı var bu oyun böyle değildi gösterildiği kadarıyla
  • yapay zeka yine yerlerde sürünüyor ne hata yapıyorlar ne de birbirleriye kapışıyorlar şahsen codemastersın sim oyunlarını buna tercih ederim shift serisindeki hatalarından ders almamışlar birde arkadaşın dediği gibi direksiyon setine mahkum olacaz yine hayal kırıklığı bir oyun
  • yapay zekanın kontrolündeki araçlar birbirlerini geçmiyor,birbirleriyle mücadele etmiyor.buda demektir ki biraz geriye düşerseniz,onlar birbirleriyle mücadele etmedikleri için yavaşlamayacaklarından onları yakalayamayacaksınız

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu yeni nesil konsollar bir harika dostum :)))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.