Şimdi Ara

Oynanan futbolun kalitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bence dün için ne kötü oynadık o girseydi bu olsaydı diye konuşacak, Galatasaray'lılar için üzülecek, Fenerbahçe'liler için de sevinecek bir şey yok.

    Futbol diye bir şey yoktu, eminim herhangi bir yabancı kanalda yayınlandıysa adımıza utanmışlardır.

    Maçın geneli, takım farketmeksizin foul olmadan yapılan 3 tane üst üste pas yok, bir ikiye bir yok bir organizasyon yok, orta sahada kör dövüşü, fiziken de iyi olan Fenerbahçe dönen topları aldı. Can sıkıcı ve futbolcuların ahlaksızca oynadığı bir maç, ahlaksız tribünler. Her şey iğrenç, Volkan iğrenç, Melo bir şey yaptığını görmedim bu sefer o yüzden günahını almıyorum ama bir şey yaptıysa o da iğrenç.

    Şu maçın üstüne Burak onu alsaydı iyi olurdu, Telles zayıf vs konuşmaya değecek hiçbir şey yok. Böyle futbol mu olur seyircisi de futbolcusu da genel konuşuyorum.

    Beşiktaşlı olduğum için kendimi aradan sıyırmıyorum, bu ülkenin kalitesi bu galiba. Altyapıdan gelen apaçiler milyarder oluyor cahilliklerini sahaya yansıtıyorlar.

    Bence yabancı sınırı kalksın ki bu apaçilerin kadroda yeri olmasın, kendi kraliyetlerini kuramasınlar. Beş para etmez bir futbol gecesiydi.



  • Yav hocam ne yabanci aski karsitligidir bu da. Bu ulkede sinir varken bile gidip copleri secebiliyor bizim takimlar sinir yokken copten gecilmez. Bizim ulkede yabanci izleyip alalim diye bir kavram yapilandirma filan yok ki. Bizim ulkede bizim takimlarimiza onerilen yabanci futbolcular ve belli yasin ustunde isi bitip alinan yabanci oyuncu kavrami var. Genc yetenek genclesme vs. diye GS devre arasinda kac tane adam aldi. Eminim yarisini menajerler onermistir. Yarisini GS izlememistir bile. En fazla secmece videolarini gostermislerdir adamin. Ee dun galiba o alinan adamlardan bir Telles sahadaydi. Telles'e karsi da baya elestri var ustelik. Acilan basliklar var. Hakan Balta daha iyi diyen bile var ki HAkan Balta'ya nasil elestriler yapildigini da unutmadim. Nereden tutsan elde kalir berbat bir durum. Ornekleri GS'den verdim de bu butun takimlarimiz icin gecerlidir. Bizim yabanci siniri butun problemlerin cozumu degil ki. Saniliyor ki yabanci siniri kalkinca ligin kalitesi artacak futbol izleyecegiz ve takimlarimiz Avrupa'da basari olacak. Yok oyle bir sey. Bizim yabanci sinirina kadar cozmemiz gereken milyar tane is var.. Ben yabanci siniri kalkmasin demiyorum kalksin da demeiyorum sinir olmak zorunda ve olmali da. Dunyanin butun liglerinde bir sinirlandirma var. Sadece adam akilli duzenlemeye gidilmeli. Ama yabanci siniri kalkinca uzay ligi olacaz; oyle bir sey yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs da transfere kim karar veriyor diye konu açtim kapandi admin ve yoneticilerinde forum kullanicilarininda dunku taraftardan farki yok.

    Hajrovic gibi skaldal bi başka alman vs kulubunde yaşanacak başkani yoneticisi hepsi istifa eder.

    Balik baştan kokmuş.

    Salih dursunu neresiyle izlemiş bu transfer komitesi ya burdissoyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi de o kadar transfere gereksiz para harcadığı için bu sene transfer yapamıyor kulüp.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.