Şimdi Ara

GOLDMASTER 9400 V CI UYDU TP EKLEME YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. ben hotbird tp bilgilerini sildim ama silmeden önce lnb,uydy ve diseq değerlerinin not aldım (neden derseniz kanal listesinde hotbird,türksattan önce geliyordu uğraştım ama yerlerini değiştiremedim ben silip yeniden tanıtayım dedim)
    Daha sonra yeniden tp ekledim ve not aldığım değerleri girdim frekansı buldım sinyal geliyor fakat otomatik kanal arama yaptığım zaman sadece 12 adet kanal buldu dediğim gibi sinyal seviyesi normal nereyi eksik yaptım acaba??

     GOLDMASTER 9400 V CI UYDU TP EKLEME YARDIM



  • cihaz 12 adet yayın bulduğuna göre üstündeki yazılım oldukça eskidir.Frekansı değişen yayınları bulamıyor.öncelikle yapman gereken cihazı fabrika ayarlarına döndüreceksin.Ardından yeniden arama yaptıracaksın.Aramayı yaparken şebeke aramayı açık yapacakın.Türksat için 11734 3291 Eas Promo frekansını gireceksin.Bu tpde iken arama yaptıracaksın.Türksat yayınlarını tamamını bu şekilde bulur.
    Ancak Hotbırt için epey bir kanal bulması lazım normal şartlarda.En az 600 bulması lazım.Bu uyduda da şebeke aramayı açık yaparsan 1000 in üzerinde yayın bulur.
    Ancak en yegane tavsiyem cihazına yeni yazılımı yüklemendir.Cihazın oldukça yeteneklidir.Şifreli yayınları rahatlıkla çözebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.