Şimdi Ara

Yapışkan Tuşları Nasıl İptal Edebilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
123.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oyun oynarken shft tuşuna çak basınca yapışkan tuşlar die bişe çıkıo oyundan da atıocevap yazan herkeze saol



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @serdar@ -- 3 Ekim 2006; 14:56:20 >







  • Dostum bende de oluyordu yapışkan tuşlar.

    Ama onu iptal edebiliyorsun. Hatta oyunun içinde tuşlara bastığında onun açma kapama menüsü gibi windows penceresi gibi bir şey geliyordu galiba. Neyse aşağıdaki bilgilerden devam et.



    Yapışkan Tuşlar seçeneklerini değiştirmek için
    Yapışkan Tuşlar, aynı anda iki veya daha fazla tuşa basma güçlüğü çekenler için tasarlanmıştır. Bir kısayol için CTRL+P gibi bir tuş bileşimi gerekiyorsa, Yapışkan Tuşlar özelliği bir değiştirici tuşa (CTRL, ALT veya ÜSTKARAKTER) veya Windows logo tuşuna () bastığınızda, başka bir tuşa basılıncaya kadar etkin kalmasını sağlar.

    Erişilebilirlik Seçenekleri'ni açın.
    Klavye sekmesindeki Yapışkan Tuşlar bölümünde Ayarlar'ı tıklatın. Aşağıdakilerden birini yapın:
    ÜSTKARAKTER tuşuna beş defa basarak Yapışkan Tuşlar'ı açmanızı veya kapatmanızı sağlayan kısayolu kullanmak için Kısayol kullan onay kutusunu işaretleyin.
    Değiştirici bir tuşa (CTRL, ALT veya ÜSTKARAKTER) veya Windows logo tuşuna () arka arkaya iki kere basıldığında, aynı tuşa yeniden basılıncaya kadar bu tuşun etkin kalacağını belirtmek için Seçenekler'in altından Kilitlemek için değiştirici tuşa iki kere basın'ı seçin.
    Değiştirici bir tuş (CTRL, ALT veya ÜSTKARAKTER) veya Windows logo tuşu () ile başka bir tuşa aynı anda basıldığında Yapışkan Tuşlar'ı kapatmak için, Seçenekler'in altından İki tuşa aynı anda basıldığında Yapışkan Tuşlar'ı kapat'ı seçin.
    Değiştirici bir tuşa (CTRL, ALT veya ÜSTKARAKTER) veya Windows logo tuşuna () basıldığını göstermek üzere bir sesli uyarı verilmesi için Uyarı'nın altından Değiştirici tuşa basıldığında sesli uyarı ver'i seçin.
    Yapışkan Tuşlar açıldığında, görev çubuğunda Yapışkan Tuşları için bir simge görüntülemek üzere Uyarı bölümünde Yapışkan Tuşlar'ın durumunu ekranda göster onay kutusunu işaretleyin.
    Not

    Erişilebilirlik Seçenekleri'ni açmak için Başlat'ı tıklatın, Ayarlar'ı seçin, Denetim Masası'nı tıklatın, sonra da Erişilebilirlik Seçenekleri'ni çift tıklatın.
    İlgili Konular





  • Konu içeriğine uygun başlık seciniz !!
  • ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.