Şimdi Ara

Sevgilimle ayrıldık ama....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Sevgilim beni terk etti. Ama òncesinden sunu söyleyeyim biz aslında 2 sene önce tanısmıstık ben onu ilk gördüğümde aşık olmustum.

    Aynı yerinde calisiyorduk. Herşey normal giderken aslında onun da benden hoslandığını anlamıştım. Ama ben daha çk belli ediyodum. Sonra biri buna musallat oldu kızın psikolojisi bozuldu beraber olamadık ben isten ayrıldım sonradan da duydum ki o musallat olan ****yle zorla evlendirilmiş. Annesi babası tarafından degil. 1 ay evli kalmışlar. İste gel zaman git zaman 2 sene gecti.


    Bana bir anda mesaj attı biç beklemiyodum ama hala çok seviyodum. Sonra çıkmaya başladık. 4 ay oldu çıkalı ama dolu dolu yasadık yani mutlu olması için herseyi yapıyodum o da beni seviyodu ama sürekli tehtid eder gibi söyle olursa terk ederim seni bòyle olursa terk ederim seni gibi nedenler sürerdi. Bende öyle birsey olmayacagından fazla önemsemezdim bu sözlerini ama çok seviyorum.

    İşte bu 4 ayın sonunda bana şaka yaptı ama her şy bitti istemiyorum seni gibilerinden bende deliye döndüm kardesini aradım böyle böyle diyo bana neden olduguyla ilgili fikir almaya calisiyodum kardeside çıkış yapmış sen neden böyle yapıyorsun seni canından çok seven birine yakışıyor mu sana demiş.


    Ve ipler koptu vay sen beni kardesimemi sikayet ediyosun senle özelimiz kalmayacak mı işte simdi gözumde bittin. Terk ediyorum seni bitti artık falan dedi. Ama ben ciddi dusunuyodum ailemle bile tanıstridim bnde onun ailesyle tanıştım. Bir dediğini iki etmezdim ve şimdi bòyle olduk.

    Size sorum arkadaslar sizce bu ayrılma sebebimidir veyahut bu denli davranısları neyi gösteriyor çıkmaz da kaldım lütfen ciddi yorumlar yapın çok ihtiyacım var :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kardes su kizlari bu kadar simartirsaniz olacagi bu.Evlenip bosanmis biri senin onun pesinde degil,onum senin pesinde kosmasi lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru diyosun bir dediğini iki etmezdim çünkü biliyorum zor zamanlar gecirdi psikolojisi bozuktu benle beraberkende artık kendine gelmisti düzelmisti yani pay sahibiydim bunda. Sence bu durum ayrılmak için yeterli sebep mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana bir anda msj atmis.Neden sence.Neden evlenmeden once senle konsmadida evlendikten sonra sana msj atiyor.Evlenmeden once senin duygularini biliyormus demekki.Senin ona duygularini bile bile baskasiyla evlenmesi garp degil mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorla evlendirildi. Kendisi istemedi. Birde o zamnlar bana acılamamasının sebebi bu basına musallat olan serefsiz yüzündenmiş benim basıma sorun çıkarmak istememiş. Bende duyguları bana karsılıksız diye işten çıktım. Ama simdi böyle olduk sizce bu yeterli sebep mi benden ayrılması için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizlar cok fena kardesim .Gercekten ne kadar sevsende bastam simartmayacaksin .Tamam kiymet ver ama yavas yavas ver.Bastan boyle yapinca surekli daha cogunu istiyor.

    Yasim kac,isim saglammi?

    Benim sana tavsiyem yasin gencse evlenmeyi hemen dusunme.Birde belli ki bu yenge adayimiz sana sorun cikartcak gibi duruyor.Daha onune nice adaylar cikar.Isini saglamlastir.Onemli.olan is.Evleniyorsun dugum yapiyorsun.Gerdege giriyorsun bir saat sonra nerdeyim ben diyorsun.Ask gecicidir.Saygi,guven,sevgi kalicidir.Asik oldugun kiz degil sana bu ucunu verecek kizi bulmaya calis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim aranizdaki muhabbeti bilemiyorum da o nasil bir saka oyle.Sakayi sana bir sure devam ettirdimi.Sen bu sure sonunda mi kardesine soyledin.Boyle bir saka olmasi normal mi kardesim.

    Ama sen orda yanlis yapmisin.Kardesine soylemeyip bitircektin.Eger gercekten seni seviyorsa pesinden kosar,senden ozur dilerdi bu anlamsiz hareketi icin

    Kizlar kendisinin vazgecilmez oldugunu belli edersen ipleri onun eline vermisin demektir.Ne kadar sevsen de belli etme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim yenge ne iş yapıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otur ağla şimdi ? Dostum saçma düşünme ya bildiğin seni terk etmek için bahane arıyormuş. Kendini onun yerine koy böyle bişey için terk eder miydin? Hadi kızarsın falan ama terk eder miydin ? Biraz ağır ol. Mesaj atma, yol ver. Sen belli bir yol alınca sana dönecektir zaten tınlama köle olur sonra.
  • Gideni önce kolun tuttup sonra bırakacaksın ki daha hızlı gitsin diye bir söz var değil mi?

    O istemiyorsa yol ver 2 gün sonra geri döner. Şayet seviyorsa seni ama oynuyorsa canı sıkılıp böyle saçma bir bahane uydurup ayrılmıştır.
  • İşim saglam aylık gelirim 3500 4000 $. Arkadaslar dediklerinizi gibi yapıcam aramıcam mesaj atmıcam bakalım ne olucak. Ben üzerine titredikçe üzülen ben oluyorum yine saçma adaletsiz bir iliski onun sahip olduğu hakların 3/1 ne bile sahip degilim. Bu hakları geri kazanma zamanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abba sever

    Kardeşim yenge ne iş yapıyor?

    Bir şirkette sekreterlik yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thepunisher38 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık yaptığı şaka 1 saat telefonunu aradım açmadı sonra mesaj attı istemiyorum seni diye bir yarım saatte böyle sürdu ve sonra şaka yaptım dedi ve bunu ilk defa yapmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardeşim hayatında kız mı görmedin bırak gitsin şu kezbanların poposunu kaldırmayı bırakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız ilk başta şaka yapmamış gerçekten ayrılmış, fakat sonra kendini haklı çıkarmak için böyle bir yalan söyleyip üste çıkmış, sende yutmuşsun.

    Vur tekmeyi poposuna.
  • Çok fazla önemsersen böyle olur.

    Normal kız arkadaşın olsa insan gibi davran derimde sevgilin olunca demem.Bazen uzak bi arkadaşmış gibi davranmak daha iyi oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız şaka diyerek zaten tekmeyi vurmuşta, bahanede hazır ayağına gelince tepmemis fırsatı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün buluşalım dedim ayrılcam büyük ihtimal ayrılıcam olmaz yani böyle her fırsatta ayrılmayı dillendirerek ilişki yürümez. Sevmek böyle olmaz. Fedakarlık yapmak lazım ben her türlü fedakarlığı yaptım. En çok ta annesine babasına üzülücem çok iyi insanlar bizden çok umutluydular önümüzdeki bahar sözlenecektik sanırım nasip değilmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.