Şimdi Ara

Samsung Smart TV'de Yaşadığım Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 hafta önce Bimeks'ten Samsung UE48H6270 model TV aldık. TV'nin birçok şeyinden memnunuz ama yaşanan birkaç ufak sorun var, onları paylaşmak ve varsa çözümünü öğrenmek istedim:

    1) TV'yi D-Smart HD uydu alıcısı ile kullanıyoruz. Alıcıyı HDMI1 girişine bağladık. Yalnız TV her açılışta otomatik olarak kendi içindeki alıcıya bağlanıyor, her seferinde kumandadan Source butonuna basarak HDMI1 seçip D-Smart'a bağlanmak gerekiyor. Varsayılan olarak HDMI1 girişini kullanma ayarı yok mu bu TV'lerde? Ufak gibi görünse de günde birkaç kez bunu yapmak sıkıcı oluyor.

    2) TV'yi her açışımızın ardından yaklaşık birkaç dakika sonra üstten "Menü>Destek bölümünü kullanarak güncelleme yapabilirsiniz" şeklinde bir bilgi şeridi geçiyor. Güncelleme kontrol et diyorum son sürüm yüklü, hatta geldiğinde 2114 yüklemiştik 2 gün önce 2115 sürümü çıkmış ona güncelledim yine aynı. Bu uyarıdan biraz sonra da "OnTV kurulumu için şu şu menüye girebilirsiniz" uyarısı geçiyor, yine aynı şekilde onun da kurulumunu ilk gün yapmıştım oysa ki. Bu uyarıları kapatabiliyormuyuz?

    Şimdiden teşekkürler.







  • Benzer sorunları ben de yaşıyorum arkadaşlar yok mudur bir çözümü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.