Şimdi Ara

Cevap: Bütçeye Göre Şehir/Yol Bisikleti Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler diliyorum. Yıllardır bisiklet kullanmamış hatta arabadan inmemiş birisi olarak öncelikle bende doğa aşkı başladı. Sonra diyete başladım, sonra sigarayı bıraktım her ne kadar tekrar başlamış olsam da. Ve bir bisiklet aşkı başladı. Bir bisiklet alsam nasıl olur diye düşünmeye başlarken kendimi burada buldum. Tavsiyelerinize çok ama çok ihtiyacım var, çünkü en ufak bir şey bile bilmiyorum konu hakkında.

    Öncelikle bilmenizde fayda olduğunu düşündüğüm kriterlerimi yazmakla başlayayım;

    Süreceğim yol Gaziantep'in büyük parklarında, belki biraz şehir asfaltında denilebilir. Bunu hafif arazı ve asfalt olarak tanımlayabiliriz.
    Yaşım 27, 171 boy, 85 kilodayım.
    Bacak boyum: 86 cm
    Kadro boyu, gövde materyali, vites türü vs gibi konularda en ufak bir bilgim yok. Hafta sonları ve nadiren de olsa hafta içi akşamları 2 saat gibi bir süre ile sürme arzum var.
    Bütçe ise 400-800 gibi bir rakam.

    Benim için değerli olan önerilerinizi almadan önce bisiklete dair zevklerim ile ilgili ufak bilgiler vermek istiyorum. Örnekle izah etmek gerekirse, beni hep eski hollanda bisikletleri cezbetmiştir. Hani ipince tekerlekli olup, arkasında sepeti, ön arka ışıkları ve kocaman koltuğu olanlar. Tabi bu sadece göz zevkimle alakalı bir durum. Hani Carraro, salcano, sedona gibi markaların da benzer modelleri var ama alsam nasıl olur, ve neye göre karar vereceğim bilemiyorum. Örnek resim için tıklayın

    Tabi yukarıda bahsettiğim görsel isteklerimden ziyade bisikletin f/p oranı ve en önemlisi beni yormaması daha önemli benim için. Bunlar doğrultusunda bilmem gerekenleri detaylı bir şekilde bana izah ederseniz gerçekten çok işime yarayacaktır. Şimdiden çok teşekkür ederim, bisiklet için ayırdığım bütçe ise 400-800 gibi bir aralık.







  • Sondan bir önceki paragraf hariç beni tanımlamışsınız hocam. Örnek fotoğraftaki tarz değil de normal, borusu direksiyon ile oturağı direkt yukarıdan bağlayan bir bisiklet arıyorum ben de. Yine de takip.

    Edit: Ayrı bir konu sanmıştım, ana konuyu takip ediyorum şu an



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramelizeYogurt -- 20 Ağustos 2014; 18:43:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.