Şimdi Ara

Apple iWatch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple iWatch ile teknoloji pazarında akıllı telefon ve tablet dışında da var olma savaşı veren Apple’ın iWatch adında beklenen bir akıllı saat üzerinde çalıştığı belirtildi. New York Times ve Wall Street Journal’da yer alan habere göre iWatch, iPad ve iPhone’lar gibi Apple’ın işletim sistemi iOS ile çalışacak. Dokunmatik olmasının yanı sıra esnek ekran teknolojisiyle bileği sarması beklenen saatin kablosuz şarj özelliğine de sahip olması bekleniyor. Foxconn’da akıllı saat üretimi için çalışanlara dayandırılan habere göre kablosuz alan iletişimi (NFC), Bluetooth ve sanal asistan Siri bulunacak olan iWatch, spor asistanı olarak da kullanılabilecek. Saatle, kaç kilometre yol kat edildiği, ne kadar kalori yakıldığı da öğrenilecek.

    Apple iWatch Çıkış Tarihi
    Bu yıl çıkacağı ileri sürülen iWatch’un son hali henüz netlik kazanmazken, tasarımları teknolojiseverleri heyecanlandırdı. Akıllı saatte Google ve Microsoft’tan önce davranan Apple’ı, i’m Watch, Pebble, Sony, S.W.A.P. gibi rakipler bekliyor. Apple’ın iwatch isimli saati New York Times ve Wall Street Journal’da yer alan habere göre iPad ve iPhone’lar gibi Apple’ın işletim sistemi iOS ile çalışacak.

    Bloomberg’ün haberine göre Apple’da seçilmiş 100 kişilik bir ekip, test aşamasını dahi geride bırakan ve muhtemelen iWatch ismini taşıyacak olan akıllı saatler üzerinde çalışıyor.Her ne kadar halihazırda bulunan saat ebatlarındaki iPod nano’lar kullanıcılara yabancı gelmese de iWatch iPod nano’nun çok daha gelişmiş bir sürümü olacak. Apple’ın üstünde özenle durduğu bu saatler özellikle Google’ın akıllı gözlüğüyle alevlendirdiği giyilebilir teknoloji pazarında önemli bir silahı olacak.

    iWatch Nasıl Olacak

    Gelişmiş özellikleri olduğu için standart bir saate göre güç sorunu yaşayacağından saatin kablosuz şarj imkanı da bulunacak. Böylece kullanıcılar telefonlarının aksine saatlerini sık sık kollarından çıkarıp şarj etmek durumunda kalmayacak.

    Bunun dışında akıllı saatiniz bedeninizi de yakından inceleyecek. Örneğin yürüme hızınızı, kat ettiğiniz mesafeti, yaktığınız kaloriyi ve tansiyonunuzu size an ve an bildirebilecek. NFC (Yakın Alan İletişim) teknolojisi sayesinde kredi kartı olmaksızın alışverişlerde ödeme yapabilmenize de imkan verecek olan iWatch ile film izleyip müzik dinleyebileceksiniz. Son olarak Siri uygulamasının da iWatch’ta yer alacağını düşündüğümüzde sesli komutlarla saatimizi kullanabileceğiz.
     Apple iWatch







  • Hocam bence samsung gear lar kadar kullanılmaz ve talep görmez bence piyasadaki en iyi akıllı saat sony smartwacht ama biraz geliştirmesi lazım yoksa bütün android cihazlara bağlanması büyük nimet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen samsung varken pek aatmaz ama Bu apple hayranlari magaza onunde bekler.Bence en II akilli saat pebble.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auraxd200

    Aynen samsung varken pek aatmaz ama Bu apple hayranlari magaza onunde bekler.Bence en II akilli saat pebble.

    Peeble iyi ama samsung gibi prim yapamıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zknbora


    quote:

    Orijinalden alıntı: auraxd200

    Aynen samsung varken pek aatmaz ama Bu apple hayranlari magaza onunde bekler.Bence en II akilli saat pebble.

    Peeble iyi ama samsung gibi prim yapamıyor

    O konuda haklisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zamanki gibi önceden çıkan tasarımlar alakasız çıktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.