Şimdi Ara

Koşu Bandı Kulannım Tavsiyesi(Göbek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar boy 177 kilo 88. doğal olarak göbek çıktı. spora gidiyorum 20 gündür düzenli olarak ama spor salonundaki görevliler pek işten anlamıyor gibi hissettim. 30 dk koşu bandı yapıyorum sonra 10-15 dk eliptik bisiklet yapıp dönüyorum. koşu bandında 6 km hızla ve 3 eğimle 30 dakika yürüyüş nasıldır? tavsiyeniz var mı?



  • benimde kardiyo programımda bu tarz bir başlanğıç vardı,gerçi uzun zamandır bende koyverdim şuan 1.73 boy 93 kg da ağırlık var ve beyağı rahatsız olmaya başladım.. uygun bir program oluşturup bende p.tesi başlamaya niyetliyim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarthCroaton

    benimde kardiyo programımda bu tarz bir başlanğıç vardı,gerçi uzun zamandır bende koyverdim şuan 1.73 boy 93 kg da ağırlık var ve beyağı rahatsız olmaya başladım.. uygun bir program oluşturup bende p.tesi başlamaya niyetliyim..

    hocam cevap da gelmedi ya kimseden :)
    spor salonu hocası 6 km hız ve 2 eğimle yürü dedi. sonra bi arkadaşım (odtü kürek takımından) en az 8de koşmalısın yoksa yağ yakımı olmaz eğime de gerek yok dedi. hangisi doğru bilemedim :)
  • demonsaider kullanıcısına yanıt
    Şişmanken koşmak dizlerine çok ciddi zarar verir, özellikle antremansız biriysen.
  • demonsaider kullanıcısına yanıt
    kilonu azaltmadan incline yüksek koşarsan diz bağlarını mefta edersin menisküs yapabilir biraz kiloyu böyle ver şimdi sana ağırlık gerekmiyo zaten doğru aslında yaptırdıkları 80-83 civarlarında ise en iyi yağ yakmak için nabzını kardiyo seviyesinde uzun süre tutman lazım yani bi patlayıcı koşu tekniği var biraz daha kısa sürüyo antrmanı ben tavsiye etmiyorum kendim de mesela ısınma hareketleri sonra 2.5 dk orta seviye yürüme ile hafif vücut terleniyo sonra 17.5 dk orta tempoda koşu (kilo verdikçe veya kondisyon arttıkça hız artıyo tabi ki) sonra bi 5 dk dinlenip 10 dk daha aynı hızda koşup son 1 dksını yine patlayıcı hızda yapıp bitiriyordum şimdi dinlenmeye ihtiyacım olmuyo açıyorum müziği 2.5 dk ısınıp yardır 42.5 dk arada bi 30 sn felan dinleniyorum o kadar laktik asit birikiyo o da ondan.Kolay gelsin
  • eliptik bisikletler daha iyi...
    eklemleri daha az zorlar.
    önce ağırlık sonra maks. 20 dk koşu yeterli olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.