Şimdi Ara

GOD OF WAR (IV) - Oyun Duyuruldu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
5.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • God of War
    Only On PlayStation®
    Çıkış Tarihi: 2018
    Box Art
    GOD OF WAR (IV) - Oyun Duyuruldu!!!

    Santa Monica Stüdyosu ve Kreatif Direktör Cory Barlog oyun dünyasının en ikonik karakterlerinden birisini yeni bir başlangıç ile birlikte huzurlarınıza getiriyor. Tanrıların gölgesinin dışında sıradan bir hayat süren Kratos, artık yabancı diyarlara uyum sağlamalı, beklenmeyen tehditlere göğüs germeli ve tarafına ikinci kez sunulan babalık şansını bu kez iyi değerlendirmelidir. Oğlu Atreus ile birlikte ikili vahşi Nors diyarlarında yolculuğa çıkacak ve son derece kişisel bir amacı yerine getirmek adına savaş vereceklerdir.


    E3 2017 Trailer


    E3 2016 Gameplay


    A Saga Born of Ash E3 2017




    GOD OF WAR (IV) - Oyun Duyuruldu!!!
    GOD OF WAR (IV) - Oyun Duyuruldu!!!
    GOD OF WAR (IV) - Oyun Duyuruldu!!!
    GOD OF WAR (IV) - Oyun Duyuruldu!!!
    GOD OF WAR (IV) - Oyun Duyuruldu!!!
    GOD OF WAR (IV) - Oyun Duyuruldu!!!
    GOD OF WAR (IV) - Oyun Duyuruldu!!!


    Oyunun sitesine BURADAN ulaşabilirsiniz.

    ***


    Sony'nin E3 sunumu sırasında etkileyici bir şekilde duyurduğu yeni God of War hakkında oyuna dair bazı ufak detaylar paylaşıldı. God of War direktörü Cory Barlog'un verdiği ilk bilgiler şu şekilde:

    1) Oyunun hikayesi İskandinav mitolojisini içerecek.
    2) Oyunun tamamını Kratos olarak oynayacağız.
    3) Oyun God of War 3'ten uzun yıllar sonra geçiyor olacak.
    4) Oyun büyük olacak ancak bir açık dünya olmayacak.
    5) Oyunun içerisinde birçok yeni karakter göreceğiz.
    6) Quicktime Event kısmı önceki oyunlardaki tarzda olmayacak, farklı bir şeyler denenecek.
    7) Oynanış önceki oyunları bilenlere yakın hissettirecek ancak tamamen aynı olmayacak.
    8) Oyun yakın zamanda çıkacak ancak bu yıl değil.

    Kaynak


    Sony'nin E3 sunumu esnasında etkileyici bir şekilde duyurulan God of War için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. İlk olarak YoutubeLive üzerinden bilgiler veren oyun direktörü Cory Barlog bu kez birkaç ufak detay daha verdi.

    İlk olarak tüm oyunu Kratos olarak oynayacağımızı yineleyen Cory Barlog, oyun içinde pasif olarak oğlumuzu da yöneteceğimizi söyledi. Keşif ve bulmaca çözme gibi durumlarda kontrol tek tuşla oğlumuza geçebilecek. E3 videosunda ok kullanma sahnesi de buna örnek gösterilebilir.

    Bunun dışında Cory Barlog gizli mekanlar, keşfedilebilecek yerler ve toplanabilir şeylerin olacağını söyledi. Kratos, craft için kaynak ve zırhları bu gizli mekanlarda bulabilecek. Oyun içerisinde derinlemesine bir RPG sistemi bulunacağını da söyleyen oyun direktörü God of War'da herhangi bir yükleme ekranı olmayacağını, kara bir ekranda oyuncuların beklemeyeceğini de ekledi.

    Son olarak ise Cory Barlog şu sözleri sarf etti. "Oyunda Kratos oğluna nasıl Tanrı olmasını öğretecekse, oğlu da Kratos'a nasıl tekrar insan olunur onu öğretecek."

    Kaynak


    Oyunla ilgili gozlemledigim ya da soylenen birkaç bilgiyi paylaşacağım.

    Kratos'un seslendirmeni ilk serideki TC Carson, Christopher Judge ile değiştirilmiş.

    Kratos hala ölümsüz bir yarı tanrı

    Yapımcılar ilk seri için Hulk'ın hikayesini anlattık şimdi ise sıra Bruce Banner'da demiş.

    Kratos ilk seride onu Olimposun yıkımına sürükleyen kötü seçimler yaptığının farkında.

    Çocuk Kratos'a gameplayin bazı kısımlarında Dad diyor.

    Çocuğun göz rengi Mavi, Kratos ve Afroditin ise kahverengi. Yani cocuk Afrodit'ten olamaz.

    Kratos'un öfke barı çocuğa kızdığında bile yukselebiliyor.

    Ok sihirli ve çocuk gameplaydeki deve karşı kullandığında oktan Şimşek çıkıyor.

    Kratos'un tek bir yumruğu devi sersemletip geriye dogru sendelemesine yol açıyor.

    Kratos'a göre tanrı olmak bir hastalık ve sahip olduğu öfkesi de bu hastalığın bir yan etkisi, ve bu yan etkiyi kalıtım yoluyla oğluna da aktarmış olabileceğinden korkuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 21 Haziran 2017; 21:59:35 >







  • Son oyunda tüm tanrılar öldü diye biliyorum nasıl devam edecek acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda Cory Barlog'un SCEA'ya geri döndüğünü ve yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını biliyoruz. Önümüzdeki E3'te duyurulacak diye düşünüyorum. Oyunun konu itibariyle zaten tanrılık bir tarafı kalmadı. Tanrılardan daha üst bir kimlik var yunan mitolojisinde, Ascension'ın başında bunlara ufak bir giriş yapılıyor. Örneğin yine Ascension'da gördüğümüz Nyx bunlardan birisi. Kendisi Helios öldükten sonra ortalığı etkisi altına alan Morpheus'un annesi ki Morpheus'u yine Chains of Olympus'tan tanıyoruz.
  • ben oyunun bitirilmesi taraftarıyım.saçma sapan ara doldurma ve geçmişe dönme hikayeleri oyunun hem konu olarak hemde oynanışı yeni birşeyler ekleyememek adına sıktı.son olarak GOW asancion u gösterebiliriz.bence serinin en sönük oyunuydu.sebebi ise aynı oyun dinamikleri ve zorlama senaryo...
  • Sanırım SCEA'nın her konsola iki God of War oyunu yapması gibi bir anlaşması olduğu için Ascension PS3'e geldi. Ascension God of War 0 olarak nitelendirilmişti yapımcısı tarafından ve öne çıktığı nokta multiplayer kısmıydı. PS3'e God of War 4 gelmedi çünkü bana soracak olursanız bu sayı PS4'e bırakıldı. Bu zamana kadar God of War oyunlarının öne çıkmasındaki ana etkenler, Kratos gibi bir anti kahramana sahip oluşu, senaryosu ve bu senaryoyu akıcı bir şekilde oyuna yedirebilmesinden ileri geliyordu. Şu anda SCEA'nın önünde iki yol var, ya Uncharted gibi yunan mitolojisinde geçen dördüncü bir oyun yapıp seriye nokta koyacaklar ya da yeni bir senaryo ve bambaşka bir karakterle oyunun geçtiği evrende yeni bir sayfa açacaklar. Bir başka konu ise Ascension'ın neden kötü oluşu, Ascension'ın daha demosunu oynarken gözüme çarpan birkaç eksiğini bir konuda belirtmiştim. Ve dediklerimle birlikte buglarla da dahil olarak serinin ana oyunlarının altında kaldı oyuncular tarafından. Yalnız SCEA'nın asıl üzerinde durduğu nokta yukarıda da belirttiğim gibi multiplayer modlarıydı. Zamansızlıktan dolayı birkaç öge oyundan çıkartılmak zorunda kaldı, bazı hatalar oyun çıktıktan sonra bile hala devam etti. Son olarak insanlar God of War I'den bu yana Kratos'u yönetirlerken yönettikleri karakterin gücünü hissedebiliyorlardı. Yapabileceklerinin farkındalardı ancak Ascension'da siz de fark etmiş olmalısınız ki bu his kayboldu. Düşmanlara karşı gönül rahatlığıyla komboları birbiri ardına sıralarken ilk defa bir God of War oyununun normal zorluk seviyesinde tuşlara basarken daha temkinli davranmaya başladığımı söylemem gerek.




  • Oyun dünyasında bazı isimler vardır, onlardan bahsedildiğinde akan sular, durur. Eli kanlı, yarı tanrı Kratos'un hikayesini anlatan God of War da bu oyunların başında gelir. PlayStation platfomunda her daim Sony'nin en büyük kozlarından biri olan God of War hakkında müthiş bir dedikodu ortaya atıldı ve haliyle de herkesin heyecan seviyesi yükselmeye başladı.
    GOD OF WAR (IV) - Oyun Duyuruldu!!!


    Söylenen göre Sony, Aralık ayında 2 adet AAA PlayStation 4 oyunu açıklamayı planlıyormuş. AAA diye bahsedilen oyunlar, o konsolun gelmiş geçmiş en büyük başlıklarından biri olmaya aday isimler olacağından, insanların aklına hemen yeni bir God of War ve Gran Turismo oyunu geliyor...

    Şurası bir gerçek ki, 2014 yılı Sony için verimli geçti. Kâr elde edip etmediğini, kendi kriterlerine göre başarılı olup olmadığını henüz net biçimde bilmiyoruz, ama rakiplerine kıyasla daha fazla oyun ve konsol sattığı, daha fazla sükse yaptığı ortada. Peki ya 2015 yılı?

    Sony, elde ettiği satış ivmesini devam ettirmek için 2015 yılını da verimli geçirmek zorunda. Hal böyle olunca, duyurulacak iki AAA oyunundan birinin God of War 4 olacağı iddiası kuvvetleniyor.

    Dünyanın önde gelen oyun dergileri ve internet sitelerinde bir söylenti olarak dolaşan God of War 4, bakalım gerçeğe dönüşecek mi? Sony'nin Aralık ayında duyurmayı planladığı iki AAA oyun,God of War 4 ve Gran Turismo 7 olur diye ümit ediyoruz.

    Peki sizce Sony'nin duyuracağı o iki büyük isim neler olabilir?

    Kaynak




  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Seriyi başa alsalar keşke, başka bir intikam hikayesi anlatsalar.z Kesecek kimse kalmadı çünkü. Zorlama bir hikaye yerine bu daha makul gibi geliyor bana. Zaten GoW'un çok derin bir konusu yok. Ben 2010 yılında Gow 3 sayesinde PS almış ve bir daha pc kullanamamıştım. PS4'te reisi görmek mükemmel olur. Söylentisi bile heyecanlandırıyor beni.
  • konusuz yapsalar da oynarız sıkıntı değil

    ölüsü yeter god of war'un
  • Üçüncü oyun başkaydı inşallah bu da öyle olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoW 4 Uncharted' ı takiben cikacak. Hic merak etmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden
  • Bu seferde mısır tanrılarına mı geçeceğiz.Olimpos ta tanrı kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of war : Chaos of the Blade , OBLIVION

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence GOW 4 için daha erken. Konsol satışları şuan için canlı gidiyor ne zaman ki konsol satışları durulmaya başlar işte o zaman efsaneler efsanesini duyururlar. Satışlar patlama yapar zaten o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gow bitsin artık yeni bir hack n slash yapsınlar.
  • Önlerden umarım Gow 3 gibi bir oyun olur
  • Umarım bu açıklanacak diğer oyun Gt7 olmaz.Gerekirse 3 yıl daha beklerim yeterki eksiksize yakın bir oyun olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerimizi alalım,GoW olsun çamurdan olsun.
  • tüm oyunları tek bir paket halinde ps4'e uyarlasalar daha iyi olur bence.tabi tüm hepsinde türkçe dil seçeneği ile. oyunun sonunda olan oldu zaten bu tarz zorlama şeklinde çıkan devam serilerinden bir hayır görmedim ben hiç.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.