Şimdi Ara

Olm çok ilginç bişey oldu lan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konu kesinlikle çok ciddidir,csb değil. Daha önce saçma salak bi csb yazmıştım ama onun da csb olduğunu en baştan söylemiştim yani,neyse konuya geçiyorum.

    Bugün saat 3 gibi falan evden çıktım bi arkadaşımla avmde buluşacaktık,öyle ağız ayırıcaktık. Neyse çıktım yola bindim dolmuşa tam avmye yakınlardayken telefon çaldı ben de dedim heralde beni bekliyo atar yapcak ama gecikeceğini söyledi. Galiz küfürler savurarak(galiz kelimesini ilk defa kullandım yanlış olabilir) indim dolmuştan. Avmye giriyim de yemek yiyim hem vakit geçsin hem de karnımı doyuruyum diye şey ettim daldım içeri. Burger kingin önüne gittim kalabalıktı baya, işte kasiyer bağırdı sipariş vermeyen varsa alalım diye hemen atladım tabi ama tam atlarken göz ucuyla kızın birinin söylemek üzere olduğunu ve onu kestiğimi farkettim,sonradan hemen buyur sen falan gibisinden kibarlık yaptım ama tabi siparişi verdikten sonra oldu bu açım olm karı marı düşünemem ben o haldeyken. Ondan sonra siparişimi aldım masaya geçtim,benden sonra kız da siparişini aldı şöyle bi bakındı etrafa göz göze geldik gülümsedi bende sırıttım sonra gelip, ya yalnız yemek istemiyorum buraya oturabilir miyim dedi. Ben de tabiki olur falan dedim buyur ettim hemen,oturdu. Evde çok bunaldığını ve kendini dışarı attığını söyledi. Gün varmış evde, anası atarlanmış kızcağıza niye misafir olduğu gün dışarı çıkıyosun falan diye, dinledim tatlı tatlı hı hı dedim falan neyse yaklaşık 15 dakikak yemeklerimizi yedik ve sohbet ettik. Benden bi yaş küçük işte, çok tatlı bi kız falan. Sonra sigara teklif ettim olur dedi dışarı çıkıp bi sigara içtik, bu sırada sohbet etmeye devam ettik. Sonra ben ikinciyi yaktım o içmedi derken en son bana face var mı dedi yok twitter var dedim. O da bende yok dedi. Yani whatsapp filan varsa şey ederiz dedim. İlk başta bi tereddür etti bilemedim falan dedi. Sonra ben sigarayı yere attım ayaklarımı onun üstünde sürüyerek(ufak çocukların yaptığı gibi) (bu ayrıntıyı vermesem olurdu ama neyse) sigarayı söndürüp bi yandan beni tanımıyosun sonuçta katil mi sapık mı olduğum belli olmaz dedim(her zaman tutuyo bu nedense saçma ama tutuyor). Yaa saçmalama öyle şey mi olur falan gibisinden şey etii sonra numarasını verdi, bi 5 dakika sonra ben gideyim artık annemin gönlünü alıyım hem misafirlere bakıyım biraz dedi gitti. Tabi benim aklım onda olduğu için cebimde çalıp duran telefonu pek iplememiştim arkadaşım aramış,geri aradım ben gelemicem dedi, galiz küfürler savurarak eve gittim.

    Akşamüstü mesaj attı keşke 2. Sigarayı da içseydim aklımda kaldı dedi,evde içemiyomuş falan. Ben de getiriyim istiyosan dedim, ya şimdi olmaz ama eğer çok istiyorsan bana cumartesi kahve filan ısmarlayabilirsin dedi. Velhasıl kelam sanırsam kızdan hoşlandım, o da benden hoşlandı gibi. Cumartesi buluşucaz içimde ilginç şeyler oluyo bunları birine anlatma ihtiyacı hissettim bişeyler kesinleşmeden arkadaşlarıma anlatmak istemedim,dalga falan geçerler yarın friendzone mevzuusu olursa.


    Fikirleriniz önemli sizce kız bana iş atıyor mu atmıyor mu onu bi şey etmeliyiz bence, yazım hataları için kusura bakmayın varsa ,tabletten yazdım bu kadar oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkalcılıkcı -- 7 Ağustos 2014; 21:49:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sonraki bulusmada kiz zebani diye konu acarsan ahirette iki elim yakanda olur 3 dk mi caldin.
    kiz sana is atmamis enayi ariyo bedava getircek yedigi ictigini.Vur gec fazla baglanma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraAy_ -- 7 Ağustos 2014; 21:51:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun şimdiden yeni ilişkin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • iş atıyo gibi de sigara içen kızdan hayır gelir mi be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olasi gibi geldi bana

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi il ?
  • Bu kadar olay olmuş hala iş atıyor mu diye soruyorsun kesin CSB

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Düğününe davet edersin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slow-Step

    anasını satayım biz yemek yeriz kızlar okuz gibi yiyo diye dışşok geçer neler olıyo yav

    @slow-step
    Est. abi olur mu öyle şey ya, azıcık sakin yiyin siz de, gerçi evde yerken görseler bana da aynısını derler ama idare ediyoruz.

    @eGameCenter
    Yok hocam csb değil merak etmeyin. İnşallah sizin dediğiniz gibi değildir öyle olursa çakozlarım mevzuuyu bi daha görüşmem zaten

    @Jucian
    sağol inşallah öyledir

    @hp2010
    Bazıları çok çekici oluyor bence,ama kırmızı uzun marlboro falan içerse ben de koşarak uzaklaşırım tabi, light sigaralardan içmeli kadın kısmı kamyonculuk yapmanın lüzumu yok

    @boşkonuşanadam
    Hocam inşallah nick mesaj uyumu olmaz yarın öbür gün

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir bakıyorsun kız Konu Dışı müptelasıymış, bu yazdıklarını okuyup sana çok kızıyormuş ve bir dahaki buluşmada zebaniye dönüşüp seni zindana atıyormuş...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize niye gelmiyorlar la.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biplemez

    hangi il ?

    @biplemez
    Konya, neden sordunuz ki?

    @mortal-gamer
    Eyvallah hocam ilk sıraya yazdım, akrabalardan önce sizi davet ediyorum

    @reguse
    Zebani mebani nefes alsın yeter
    Şaka bi yana gerçekten csb değil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız senden hoşlanmış.Hatta twitterım yok diye bilerek demiş olabilir numaramı istesin diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.