Şimdi Ara

Çift ekran kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba i3 4150+r9 270 sistemim var ama aygıt yöneticisinden vs. baktığımda iki tane ekran kartı görünüyor. R9 270 ve Hd 4400 ben bu hd 4400 ı nasıl kapatabilirim? Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmaya çalıştım bu sefer hiç açılmadı format atmak zorunda kaldım.Aslında dert değil ama denetim masasında 4gb ram in kullanılabilir 3.88 görünüyor bunun yüzünden yardım edin lütfen.



  • bütün intel işlemcilerde paylaşımlı grafik birimi bulunur o problem değil de kullanım dışındayken ram harcaması garip olmuş.

    aygıt yöneticisi'nden sağ tıklayıp devre dışı bırak seçeneğini dene. kardırırsan otomatik olarak sistem açılışında tekrar kurulum yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski ekran kartının driveri kaldirmayi denedinmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Program ekle kaldırdan silmiştim ama görev yöneticisinden bakınca çalışıyor görünüyor eski driver.Sildim dosyalarını umarım şimdi çalışmaz.Ayrıca aygıt yöneticisinden devre dışı bırakınca ekrana görüntü gelmiyor hiç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zuni

    Program ekle kaldırdan silmiştim ama görev yöneticisinden bakınca çalışıyor görünüyor eski driver.Sildim dosyalarını umarım şimdi çalışmaz.Ayrıca aygıt yöneticisinden devre dışı bırakınca ekrana görüntü gelmiyor hiç.

    İyi de monitörü anakarta (HD-4400 bilmem ne) takmamışsındır umarım.

    Bu durumda sistem monitörü nerde algılarsa o kartı aktifleştirir. Sen silsen de, devre dışı bıraksan da çalışır, yine kurar.
    Böyleyse monitörü harici karta tak.

    BIOS altından dahili grafiği iptal etme seçeneği varsa iptal et. Böylece tamamen devre dışı kalır ve aygıt yöneticisinde de görünmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.