Şimdi Ara

Ev için All-in-one tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm.A. arkadaşlar
    Evde kullanmak için yani internete girecek film izleyecek, fazla hız ve grafik performansı gerekmeyen işlerde kullanılacak bir bilgisayar alacağım. 1000tl aşağısı bir notebook işimi görüyor. All-in-one için ne dersiniz? hem daha büyük bir ekran, hem de sabit durduğu için düşürülme, kirlenme, ıslanma gibi ev hali (!) tehlikelerden korunmuş olacak. Daha önce hiç kullanmadığım ve hatta mağazalar hariç hiç görmediğim birşey olduğu için emin olamadım. donanımsal olarak sıkıntı çıkarıyor mu? mesela gerektiğinde ram ve hdd upgrade edebilecek miyim?
    Ne dersiniz? Olumlu cevap verenler marka/model veya donanımsal özellikler de tavsiye ederse çok sevinirim :)



  • Parça değişimi sıkıntılı olabilir nedeni ise üretim şeklinin laptoplar ile aynı olması mesela ekran kartını değiştiremezsin ben çok uğraşdım bir casper all in one kullanıcısı olarak ama fazla oyun oynayamıyorum ama diğer donanımlar sorun olmaz mesela ram değiştirebilirsin ama ev kullanımı için pek gerek duymazsın.. Bunun dışında bütçeni belirtirsen ben sana cihaz önerebilirim istersen..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaz güzel benim kullandığımın bi benzeri sanırım :)http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-4570s-29-ghz-8gb-ddr3-1-tb-hdd-1-gb-nvidia-gt740m-win81-215.html?srt=UP ancak eğer 2.699 bütçem var dersen iMac al keyfine bak.. Ama bu casperden aşağı bi cihaz kesinlikle alma

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500tl yi aşmamayı düşünüyorum. yapacağı iş fatura ödemek ve dizi seyretmek olduğu için fazla güçlü birşeye gerel olmayacak. imac olmaz, windows kullanıcısıyız. hatta bizim evdekilere windows8 bile kullandıramadım 7 istiyorlar. işletim sistemi dahil olmayan basit birşey lazım yani.
    açıkcası çok yere baktım bu kriterlere uyan sağlam bir makine bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.