Şimdi Ara

Amsterdam Turları Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amsterdam tüm kenti dolaşan su kanalları ve 17. Yy mimarisiyle kültür tarih ve sakinlik isteyen tüm turistlerin gitmesi gereken bir yerdir. Giden her turistin memnun kalarak döndüğü Amsterdam turu önerilen turlar arasında bulunmaktadır. Amsterdam’ı tanımak için en iyi yol 165 adet kanalda kanal turlarına katılmak olacaktır.
    Diğer tarihi ve kültürel yerleri de gezebilir keyifli zaman geçirebilirsiniz. Amsterdam’da patates kızartması oldukça lezzetlidir. Dışı çıtır çıtır ve içi oldukça dolgundur. Kalın dilimler halinde kızartılan patatesleri köşe başlarında satılırken görebilirsiniz. İçecek olarak da meşhur heineken birasının tadına bakabilirsiniz.
    Amsterdam turları için sitemizi inceleyerek gideceğiniz tarihe uygun turu bulabilirsiniz. Fiyatlarını da gördüğünüz tur programını satın alabilirsiniz. Tüm tur planının da bulunduğu sitede merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz.
    Sitenin içeriğinde Amsterdam ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Tatil günlerinden para birimine kadar merak ettiğiniz her şey sitemizde mevcut. Hiç sorunsuz bir Amsterdam turu için en doğru yol sitemizi takip etmenizdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 27 Temmuz 2014; 0:46:26 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.