Şimdi Ara

Günübirlik Kartalkaya Turları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye’nin en gözde kayak ve snowboard merkezlerinden Kartalkaya, Köroğlu dağlarındaki eşsiz çam ormanları arasına gizlenmiş doğa harikası güzellikleri ile her kış olduğu gibi bu kış da kış sporları ve doğa tutkunlarının gözdesi olmaya devam ediyor. İstanbul ve Ankara’nın tam ortasında yer alan Kartalkaya, 3 metreye ulaşan kar kalınlığı, uzun kış sezonu ve 11 kayak pistinde 20 km yi bulan pist uzunluğu ile kayak ve snowboard severlerin vazgeçilmezi olmayı sürdürmektedir.

    Yoğun iş temposundan bunalan ve kayak özlemi çekenler için, düzenlenen Günübirlik Kartalkaya Turları, İstanbul ve Ankara’dan kış boyunca düzenli olarak gerçekleştirilecektir. Lüx otobüslerle sağlanacak transferlerle ulaşılacak Kartalkaya’da, günlük sınırsız Skipass, sabah otobüslerde kahvaltı ve sıcak içecek ikramı, öğlen Kartalkaya’nın görkemli çam ormanları içinde sucuk ekmek ve akşam dönüş otobüslerinde şarap ikramı ile renklenen turlar, şehir hayatından sıkılanlar için dostları ile katılabilecekleri alternatif bir tatil imkanı sunmaktadır. Bazı haftalarda Kartalkaya’da eğlence de tavan yapacak. Kayak sonrası Drop Lounge'da After Ski Partilerde karlar üzerinde bol bol dans ettikten sonra otobüslerle dönüş yolculuğuna geçeceğiz.

    Siz ve dostlarınız, şehrin yorgunluğunu gidermek, Kartalkaya’nın eşsiz doğası ve kayak sporunun keyfi ile yenilenmek için Günübirlik Kartalkaya turlarımıza katılabilirsiniz. İsteyen misafirlerimiz, konaklamalı tur seçeneklerimize de tercih edebilirler. GunubirlikKartalkaya.com adresinden online rezervasyon yapabilir, otobüsteki koltuğunuzu seçebilirsiniz. Ayrıca,www.gunubirlikkartalkaya.com 'u ziyaret ederek güncel turlar hakkında bilgi alabilir ve promosyonlardan haberdar olabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 27 Temmuz 2014; 0:47:11 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.