Şimdi Ara

Peugeot 301 hakinda ne dusunuyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fiyati makul, donanimi yeterli. Kullanan var mi?

    http://otoneo.com/User/Car/Opportunity/#4183

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Araçta kronik bir sorun var deniyor.
    Mesela 1.viteste devriniz 1500-2000 ayağınızı gazdan çekiyorsunuz tekrar gazı hafif hafif tekmelediğinizde vites Topuzu sağa sola kayıyor(kafası)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: themonsterlive

    Araçta kronik bir sorun var deniyor.
    Mesela 1.viteste devriniz 1500-2000 ayağınızı gazdan çekiyorsunuz tekrar gazı hafif hafif tekmelediğinizde vites Topuzu sağa sola kayıyor(kafası)

    Bu arabanin gidisini etkileyen bir sorun degil heralde.
    Bana eski Renault 9'umu hatirlatti onda da gaza basip birakinca vites topuzu sallanirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ayda 6 kez arıza yapmıs bıtanesı
  • Reklamlarında çok sağlam, uzun yol aracı hissi vermeye çalışmıştı. Maalesef gidip kapısını açıp, içine oturduğumda Linea 'dan daha kötü bir araç olduğunu düşündürdü bana. Güvenlik testi olmadığını, global bir model olmadığını da öğrenince ancak forumda görünce aklıma geliyor böyle bir model olduğu. Bunun yerine 208 almak bence daha mantıklı bir hareket olur; en azından güvenlik testleri var ve sadece 3. dünya ülkeleri için yapılmamış.
  • yeni nesil broadway bunlar. ne güvenlik var ne performans.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro720 -- 26 Temmuz 2014; 1:55:18 >
  • euro NCAP test yaptı bunu ve citroen kardeşini. 3 yıldız aldı hrlde. ama dizeli bayaa az yakar. PSA HDİ sonuçta ve kasa hafif. symbol ve logan taklidi. pejonun halk arabası çalışması olmuş. wtcc te sokuyolar bunu LOEB kullanıyor bi de. reklam sağlam ama işte o kadar. symbol veya linea gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. dünya ülkelerine kakalanmış arabadan ne beklersiniz....
  • Hdi Motor Tek Avantajı Bu Araçların Üretiliş Amacı A Yerinden B Yerine Bir Şekilde Sorunsuz Bir Biçimde Götürmek Görev Aracı Desek Daha Doğru Olur Baktığınız Zaman PSA Grubunun Sorunsuz Bir Motoru Uygun Yakıt Tüketimi Ve Düşük Fiyatı İle Cezbetmekte Fakat Konfor Ve Güvenlik Konusunda İse Tam Bir Fiyasko Yan Rüzgardan Etkilenimi Eksik Yapılmış Yalıtım Daciaya Benzer Nitelikte Olan Cam Açma Kapama Butonları Malzeme Kalitesizliği Ön Planda Bu Araçlar Şirketler ve Filolar İçin Biçilmiş Kaptan Bir Nevi Günümüzün Torosları Aslında Parçası Ucuz İsçiliği Basit Sorunsuz Bu Kıstaslar Arasında Sizin Önceliğiniz Önemli Sorunsuzluk Az Yakıt Tüketimi Parça Tamir Kolaylığı Ve Karşısında İse Az Biraz Konforsuz Olsun Biz Araç Kullanmayı Toroslarda Öğrendik Yapıcak Birşey Yok Diyorsanız Arabayı Bir Amaç Değilde A noktasından B Noktasına Götürsün Diyorsanız Tok Kapı Sesi Veyahut Yumuşak Ön Göğüs Fetişistliğiniz Yoksa Tercih Edilebilir Saygılarımla....




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.