Şimdi Ara

Civilization of Ottoman'den Kadir Gecesi İçin Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilmem bilir misiniz, Civilization of Ottoman adlı bir yerli oyun geliştirilmekte. Birçok kişi bu sürenin uzamış olmasından ve yeni ekran görüntüsü veya oynanış videosu gelmediği için şikayetçi. 23 Temmuz'da ise Kadir Gecesi'ni kutlamak adına kısacık bir video geldi. Bu videoda bir Osmanlı sofrası kısaca görünürken ezan ve müzik bu videoya eşlik ederek hoş bir video oluşmuş. Videonun sonunda ise bizi Kadir Gecesi'ni kutladıklarına dair yazılar çıkıyor. Ne kadar birçok kişi için tatmin edici bir video olmamış olsa da bir video gelmiş olması sevindirici. Bu arada kaplamalar fena olmamış :D

    İşte o videonun linki:

    https://www.youtube.com/watch?v=sH2ibCWo9qM

    Not: Oyunun hayranı olarak bunu yazdım.



  • iyi güzel proje ama tamamlanacağını düşünmüyorum ellerinde basit demo hali bile yok sadece bir trailer hazırlamışlar..

    pek umutlandırmadı beni..
  • Zaten bunu alın size oyun videosu tadında değil. Amaç Kadir Gecesi'ni kutlamak. Projeye gelince, ben nedense çıkacağına inanıyorum. Boğaz Harbi de aynı şekilde ama ne zaman olduğunu bilmemek harbiden kötü. Ayrıca proje bayağı eski bir proje. Nelre olacağını hep birlikte göreceğiz işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.