Şimdi Ara

ADSL ethernetsiz modem<=>3 kullanıcı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimcik olay şu; bende adsl var 256k. Kendi başıma kullandığım için ethernetsiz bi modem almıştım. Ama şimdi yan komşumla anlaştım ortak kullanalım diyoruz hatta 3. bi kişide eklenebilir. Şindi bu nası olucak elimizde adsl modem var ama ethernetli diil. 1 modem daha alsak hem pahalıdır, hem eskisi nolucak.

    Nese kısacası; ethernetsiz bi modeme 3 kişi bağlamanın bi yolu var mı? ne bilim ethernet kartı üzerincen carttan curttan nası olursa. Bide olabiliyosa bile onların girebilmesi için, ben bilgisayarı açık tutmak zorunda mı kalıcam? (Ethernetli modemler elektriğe bağlanıp gece günzdüz pc kapalıyken de mi bağlı kalıyo?)



  • 3 makınayı bir switch ve hermakınaya takılacak bir ethernet ile birbirine bağlarsın yanı bir yerel ag kurarsın switch 39milyon ethernetler 6*3=18milyon yanı kısaca 57 milyon+kablo ucretı ile halledebilirsin zaten ethernet bağlantılı bir modem alsanda bunları almak zorundasın. sora kendi makınanı ana makına kabul ederek bir internet bağlantı paylasımı verırsın bu sekılde agdakı diger makınalarada neti ulastırabilirisn yanı bi cesit dial up bağlantılı 3 makınalı net cafe gibi ama bu durumda net senın makınan uzerinden dağıtılacagı için hıza garanti veremem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.