Şimdi Ara

İki Km Sayacı Arasında Seçim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben mtb için çok fazla özelliği olmayan düşük bütçeli bir km saati arıyorum.Aradığım tek özellik belli başlı verileri göstersin ve sağlam olsun.Aramalarım sonucu iki km sayacı arasında kararsız kaldım.Sayaçlardan biri kablolu biri kablosuz.Sizce bu iki km saatinden hangisini almak daha mantıklı olur.


    Aliexpress te satılan Kablosuz Sunding

    http://www.aliexpress.com/item/Waterproof-Bicycle-Bike-Cycle-Wireless-LCD-Digital-Computer-Odometer-Speedometer-for-Bicycle-B2-SV003368/1893608664.html

    Decathlon da satılan kablolu sayaç

    http://www.decathlon.com.tr/dc-4s-kablolu-biskilet-sayac-id_8130032.html



  • Bütçeniz ne kadar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olabildiğince düşük

    Açıkçası çok para vermek istemiyorum, çünkü bisiklet,kask,eldiven,suluk vb. derken bütçe yukarılara çıkıyor ne kadar uygun alabilrsem benim için kardır.Yani şuan km sayacına 50 lira para veremem.
  • aliexpress`te satilan sayacin kablolu olanindan kullaniyorum. fiyatina gore ozelliklerini gectim ``acaba bunu nasil bu kadar ucuza mal edip bir de turkiye`ye bedava gonderiyorlar?`` diye uzun sure dusunmuslugum var. sadece antalya gunesi altinda portledi. onun disinda olcumleri son derece dogru. termometre ve aydinlatma gibi artilari var ama her sart altinda calisacagina dair guven duymak isteyen ve yaptigi toplam mesafeyi hicbir sartta kaybetmek istemeyenler sigma, garmin vs gibi markalardan sasmamali.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.