Şimdi Ara

İçerenköy Carrefour civarında uydunet kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu anda ttnet 8 limitsiz abonesiyim. Uydunet'in kampanyalarından birine katılarak 10 mbit sınırsız uydunete geçmek istiyorum. Fiyat bakımından ttnetden oldukça hesaplı üstüne teledünya da cabası. Gerçi apartmanda Superonline fiber var ama ben AKNsiz ve kotasız bir internet istiyorum.

    Aslında 6 yıl önce uydunete abone olmuştum. Ama ilk günden başlayarak tam 10 gün boyunca sürekli kopmalar, hız düşüklüğü v.s. problemler yaşadım ve interneti hemen hemen hiç kullanamadım. Sorunu çözemedikleri için 10 gün sonra iptal ettirmiştim.

    Şimdi hala forumları dolaştığım zaman ve yaptığım google aramalarında bazı bölgelerde uydunetin oldukça problemli olduğunu okudum. Ama 7 günlük cayma hakkı olduğu için şansımı bir denemek istiyorum.

    Yine de sözleşme imzalamadan önce, eğer İstanbul, İçerenköy Carrefour civarında uydunet kullanan arkadaşlar varsa, uydunetin bu bölgedeki genel durumuyla ilgili deneyimlarini öğrenmek isterim. Yanıtlayacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

    Saygılar.







  • Kozyatağındayım sorunsuz kullanıyorum. Memnunum doğruyu söylemek gerekirse kesilme çok ender oluyor haftada 1 belki o da 15 dakika olursa olur. Ping değerlerim felan gayet iyi hızı da nerdeyse tam alıyorum (10mbit 50gb akk kullanıyorum).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.