Şimdi Ara

Çölyak Hastaları için glutensiz Ürünler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Çölyak Hastaları için glutensiz Ürünler

    Yemek yemek insanlar içinde her zaman büyük bir keyiftir ve her şekilde istediğini yemek büyük bir lükstür bunu herkes yapamıyor. İnsanlar yaşlandıklarında ister istemez yediklerine dikkat etmek zorunda kalır ama bir de her yaşta başa gelen bir hastalık var bu günümüzde hala çok bilinmeyen bir hastalık olmasına rağmen bu konu hakkında ufak çapta bir market oluşmaya başladı. Çünkü bu hastalık ile karşılaşan insanlar yeme sorunlarından dolayı büyük problemler yaşayabiliyorlar. Bu sorunun temel kaynaklanma nedeni arpa, buğday tahıl ve kuru baklagiller gibi ürünlerde ki protein veya diğer adıyla gluten vücuda girince bağırsaklar tarafından emilimin yapılmamasından dolayı vücuda büyük şekilde zarar vermesidir. Bu hastalar için kurulan marketin en önemli temsilerinden biri de http://www.ozelbeslenme.com isimli internet sitesidir ve bu sitede her türlü içinde gluten bulunmayan ürün bulmak mümkündür. Dışardan satın alırken kuşkuyla alınan ürünlerin hiç biri şüphe etmeden bu site üzerinden alınabilir çünkü marka olarak da bilinen bir marka Shcar kullanılmaktadır. Yani sitede her türlü çölyak hastalarının korunması gerektiği şekilde ve ürünlerin yapım aşamalarının her zaman çölyak hastalarına uygun yapılmaktadır.

    Gluteinli ürün ile glutensiz ürünler aynı yerde pişirilemez ( tava ve fırın gibi) ve insan eli değmeden ayrıca çevre koşullarının da havanın bile temiz olması gerekmektedir. Glutensiz gıdalar büyük zahmetler ile hazırlandığı için her yerde yapılan kesin sonuç verir mi bilinmez ama bu sitede kesin sonuç verilerek ve büyük titizlikle hazırlandığı için bu sitenin talebi günden güne artmaktadır. Glutensiz ekmek artık geçmişe göre daha yaygın olsa da bu sitede istediğiniz türde ve miktarda alma şansınız olabiliyor. Bu şekilde normal yemek ayırmayan insanlar gibi masanızda ekmeğiniz olarak iç rahatlığıyla yemek yeme şansınız olabilir. Glutensiz yiyecekler insanların severek yiyebileceği bir olay haline geldi bunun başarısı da bu site. Çünkü çok farklı ürünler ile çölyak hastalarının her gün aynı şeyleri yemek zorunda kalmamalarını sağlıyor.

    Sonuç olarak sitemize sürekli ziyaret ederek glutensiz diyet programınıza sıkılmadan hatta yeni tatlar katarak devam edebilirsiniz. Glutensiz diyet hakkında detaylı bilgiye http://www.glutensizdiyet.net sitesinden ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkearas -- 18 Temmuz 2014; 3:40:35 >







  • Yazdığınız siteyi takip ettim çok faydalı oldu. Günümüzde glutensiz ürünlere ulaşmak daha kolay ne mutlu bize :) marketlerde internette birçok sitede var.www.dogalinya.com yeni açılan bir site alışveriş yaptım memnun kaldım. Sağolsunlar koliye ufak bir hediye bile koymuşlar :)
  • Glutensiz beslenmek için evinizde kendiniz yapabileceğiniz ekmek tarifi için aşağıdaki kanalı takip edebilirsiniz.

    https://www.youtube.com/channel/UCR9JqzONCt2oUv9iILaQV0A?sub_confirmation=1

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.