Şimdi Ara

n11.com sitesi güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir süredir telefon araştırmasındaydım ve fiyatı nedeni ile Iphone 5 serisinden vazgeçmişken karşıma bu site çıktı ve 5c fiyatını teknoloji marketlerine göre uygun buldum.Ürünlerde Apple Türkiye garantisi veriyorlar yani bu Zorlu Centerda telefonu garantiye verebileceğim anlamına mı geliyor?Ve bu site güvenilir mi? bir sorun çıkar mı?

    http://www.n11.com/apple-iphone-5c-16-gb-2-yil-apple-turkiye-garantili-P17419750


    http://www.n11.com/iphone-5c-16-gb-P26823813







  • ürünleri orjinal hocam bir sorun olacağını sanmam
  • ben herzaman sıcak satıştan yanayım
  • Hocam ben n11 sitesinden Ocak ay'ın da Laptop aldım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. İlk gelen bilgisayarı iade edip başka bir model aldım mesela. Tabi bu satıcı firma ile de alakalı biraz sağ olsunlar benimle telefonda gayet güzel ilgilendiler.

    Zaten sen eğer gelen ürünü beğenmezsen geri kargolarsın ve siteden siparişi iptal edersin. 3 gün içinde iptal edebiliyorsun 3 günden sonra site siparişi otomatik onaylıyor ve para satıcının hesabına yatıyor.

    Siteye satıcı firma ile ilgili illa ki olumlu veya olumsuz yorumlar yazılmıştır, o yorumlara göre de hareket edebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce tablet aldım, adamlar faturayı yollamadı. faturasız ürün kakaladılar. n11 pasif kaldı. ardından kılıf aldım, kılıfın ucu kırık geldi, satıcı iade almam dedi. geçenelrde sözlükte biri parfüm almış, tester yollayıp iade edince de tehdit etmişler. eksisozluk de n11 rezaleti diye ara bak neler var. aldığın satıcı iyiyse iyidir, kötüyse n11 seni asla korumuyor. kumar oynuyorsun resmen.

    uzak dur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 18 Temmuz 2014; 12:34:58 >
  • N11 sitesi aracidir. Urunleri satan kisi ya da firma ile aranizi bulur. O yuzden ayni urunu satan a kisisi uckagitci b kisisi durust olabilir bunu gozonune almak gerekir. Gecen gun eksisozlukte yazarin basina gelen olaydan sonra sogudum. N11 sorun yasayan satici ve musteriyi siz aranizda halledin beni bulastirmayin mantigi gutmus musterinin tum kayitli bilgilerini saticita vermis. Satici da musteriyi olusan anlasmazlik sonrasi telefonla tehdit etmis bildigin kabadayi cikmis adamlar. N11 ise ben karismam siz ne yaparsaniz yapin demis siyrilmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    N11.comdan daha önce LED TV, klima ve bir sürü şey alan biri olarak sizi uyarmak ve tavsiyelerini almak istiyorum. İlk alışverişlerimde bir sorun yaşamadığımdan güvenerek bir gözlük alayım bir sorun çıkarsa nasıl olsa Doğuş holdingin büyük firması beni mağdur etmez dedim, demeseydim keşke. Son alışverişime kadar bir sıkıntı yoktu fakat ilk problemde N11.Com, güvensiz, müşterisinin kazıklanmasına ses etmeyen, kazıklayanı koruyan, sahtekârlıklara pirim veren bir site gibi benim sorunumu çözmediler. N11.com sitesinden, bir mağazadan 290 TL ye Rayban gözlük satın aldım. Daha önce birçok rayban gözlüğü mağazalardan satın alan biri olarak N11.com un marka garantisi ,yüzde yüz orijinal urun satma ilkesine, satıcının yüksek puanına ve fiyatın uygunluğuna aldanıp maalesef ilk defa çevrimiçi bir gözlük satın aldım, Satıcı urunun yüzde yüz orijinal olduğunu kesinlikle sahte veya taklit olmadığını ifade etti. Buna rağmen almadan sorduğumda da güvenerek alabileceğimi belirtti. Urun elime geçince hemen kalitesinden şüphelendim. Ayrıca urun rayban kutusunda değildi ve Rayban garanti kâğıdı da yoktu. Hemen Üsküdar’da bir kaç Optik mağazasına gösterdim, hatta bir mağazada ayni model gözlükle karşılaştırınca hepsi urunun sahte olduğunu belirttiler. Hemen N11.comu aradım durumu bildirdim. Urunu onaylamadığımı parayı satıcıya aktarmamalarını söylediğim halde parayı aktarmışlar. Bana urunu iade etmemi söylediler. Bende size güvenerek urunu aldım, sahte çıktı bir işlem yapmayacak mısınız dediğimde elimizden bir şey gelmez dediler. Amacım benim canimin yanması gibi başkalarının da yanmaması ve aldanmamasıydı. Satıcıya mesaj atıp hakkimi arayacağımı söyleyip durumu bildirince adam beni tehdit etti seni mahkemeye veririm diye. N11.comu aradım tekrar gözlüğün elimdeki kanıt olduğunu artık geri veremeyeceğimi söyledim. Nitekim bu satıcının gözlüğü göndersem beni bu sefer içine sahte gözlük koymakla suçlayacak karakterde bir düzenbaz olduğu mesajlarından anlaşılıyor. Rayban a gözlüğü göndersem bana geri göndermiyorlar eğer sahteyse. Ben N11.coma her şeyi açıkça anlattığım halde paramı iade etmediler. Gözlüğü size göndereyim ne yaparsanız yapın dedim, onu da kabul etmiyorlar. Anlayacağınız çakma 50 TL’lik Raybana 290 TL ödedim… Çok sağ ol N11.com… Benim saatlerimi paramı, huzurumu çaldığın için. Kim bilir sitenden alışveriş yapan kaç kişi kazıklanıyor. Hala paramı alamadım cevap alamadım. Ben 5 alışveriş yaptım 1 defa kazıklandım hem de 290 TL. Ortalamanız ne bilmiyorum ama bin kez alış veriş yapsam da bir kere böyle problem yasasam bile AYIP… Kendi kendime çıkardığım dersler, İlk ders su:
    Sahte mahte ne düşünüyorsun başkalarını, gözlüğü beğenemedim de hemen iade et, al paranı otur, sana mı kaldı başka insanların kazıklanmasını önlemek. İlk kazığı yiyen sen olursun birde milletten fırça yersin.
    Ne isin var N11.com dan gözlük alıyorsun. Git rayban in sitesine 200 TL fazlaya al için rahat olsun.
    Ne derdini anlatıyorsun N11.com yetkililerine, üstüne bir su iç.
    N11.com senden parayı kazandı şikâyet etsen ne olacak birde suçlu durumuna düşersin.
    En fazla garantili urun satıyorum diyen en fazla sahte mal satandır.
    N11 den şimdiye kadar aldıklarımda mı sahte veya bozuk tu?
    Neyse N11.com ve satıcısının bana yaşattıkları bunlar. Herkese ders olmasını dilerim.




  • Bence kesinlikle güvenme. 111 lira hediye çeki olduğunda chanel parfüm aldım. 300-400 lira arası normalde. Ben 150 lira ödedim Önceden kullandığım parfüm ve hala da kullanıyorum. Gelen parfüm üst poşetinin birini açtım ve parfüm kokusu geldi. Normalde öyle olmaz. Hatta parfümü sıkana kadar kapağında bile koku olmaz. Hemen satıcı ile iletişime geçtim. Bu parfüm sahte diye. Geri iade alalım ama üst poşetini açmışsınız alamayız dedi. Ben dedim ki onu bile tamamen açmadım bir tarafinı açtım o kadar. Adamlar hayır kabul edemeyiz falan dedi. Neyse ben de uzatmadım parfümü kullanmaya başladım. O kadar sahte olduğu belli ki parfümü sıkıyorum alkolden dolayı nefes alamıyorum. N11 aldığı firmaları kontrol etmiyor. Uğraşmana başını ağrıtmana değmez :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim fifa 14u ve 15 i oradan aldi kisaca guvenilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenilirse neden soruyosun al o zaman boşunada konu açma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lethero

    N11 sitesi aracidir. Urunleri satan kisi ya da firma ile aranizi bulur. O yuzden ayni urunu satan a kisisi uckagitci b kisisi durust olabilir bunu gozonune almak gerekir. Gecen gun eksisozlukte yazarin basina gelen olaydan sonra sogudum. N11 sorun yasayan satici ve musteriyi siz aranizda halledin beni bulastirmayin mantigi gutmus musterinin tum kayitli bilgilerini saticita vermis. Satici da musteriyi olusan anlasmazlik sonrasi telefonla tehdit etmis bildigin kabadayi cikmis adamlar. N11 ise ben karismam siz ne yaparsaniz yapin demis siyrilmis.

    N11 sitesinin aracı olduğu doğru ama bence o kadar da ilgisiz değiller.

    Geçen bir laptop adaptörü aldım. İlandaki ürün ile bana gelen ürün farklıydı. Alıcı ödemeli olarak satıcıya geri gönderdim ama kargo ödemeli olduğu için teslim almamışlar. Ben de satıcıya sözleşmede yazan numaradan ulaşmayı denedim ama cevap alamadım.

    Durumu N11 müşteri hizmetlerine bildirim. Herhalde onlar da satıcıya ulaşamadılar ki, ertesi gün ödediğim 29,90 TL'yi aynen kartıma iade ettiler.

    Bana gelen adaptör de hala Aras Kargo'da sürünüyor. Ben kargoya bilgi verdim "hatalı ürün, ben paramı geri aldım, alıcıya söyleyin ister kargoyu size bıraksın ister kargo bedelini ödeyip alsın" diye.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.