Şimdi Ara

LPG montaj deliği nasıl kapatılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracımda bulunan silindir tankı, simit tank ile değiştirdim ama yakıt borularının geçtiği 2 adet 30mm'lik delik ve 4 tane vida deliğini nasıl kapatabilirim kararsız kaldım. Plastik tapa tarzında bir şey ile kapatmak mı lazım yoksa kaportacıya gidip onun önereceği bir çözüm mü aramak lazım?
    Teşekkürler...



  • kesilmiş yeri boyayıp (ileride pas oluşumunu engellemek açısından, ya da gresleyip, sanayi tapası kullanabilirsiniz ama oraya uygun çapta bulabilir misiniz bilmiyorum.

    bu işlem kaça mal oldu size? ben de aynısını düşünüyorum.
  • Boyatmadım ama silikon ve plastik tapa ile sorunu çözdüm. Üstelik çok ucuza güzel bir çözüm oldu. 50 kuruş iki adet tapa için, 2 TL tüp silikon için ücretsiz işçilik ve temiz bir sonuç

    Tapa olarak aşağıdaki üründen aldım.
    Plastik Tapa

    Hırdavatçılara gidip her ne kadar yukarıda 30'luk yazsa da 32'lik içten geçmeli yuvarlak plastik tapa derseniz ihtiyacınız olan ürünü bulabiliyorsunuz.
    LPG tank değişimi biraz pazarlık sonucu atiker servisine 250TL/9 taksit olarak yaptırıldı. İş bitince tadilat makbuzu verildi onunla sızdırmazlık için muayene tarihine 1 ay kala gidip yeni seri noyu işleticem ve hepsi bu diye düşünüyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.