Şimdi Ara

İtem Yapı USC Gergi Tavan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Web Site İsmi : itemyapi.com

    Site Başlığı : İtem Yapı - PVC GERGİ TAVAN SİSTEMLERİ | USC GERGİ TAVAN TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Barisol Tavan

    Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Haziran 2013

    Firma adı : İtem Yapı USC Gergi Tavan Sistemleri

    Site Tanıtımı : itemyapi.com adı altında faaliyetlerini sürdüren internet sitesi, USC ve Renolit Gergi Tavan Sistemleri üretici distribütörü İtem Yapı Firması tarafından hazırlanmıştır. Bu internet sitesinde, gergi tavan sistemleri, firma tarafından sunulan hizmet ve ürünler, gergi tavan uygulamaları ve sektörel bilgiler ile ilgili son derece detaylı bilgilere ulaşma fırsatı bulabilirsiniz.

    Ziyaretçiler itemyapi.com üzerinden gergi tavan ürünü, özellikleri, gergi tavan fiyatları, ve ürün çeşitlerini detaylı olarak inceleye bilecektir. Site vasıtasıyla aynı zamanda baskılı gergi tavan uygulamaları için görsel seçimi de yapılabilecektir.

    Gergi Tavan fiyatları hakkında fikir sahibi olmak, Gergi Tavan Fiyatları öğrenmek, Gergi Tavan ürünü hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyenler siteye giriş yapabilirler.

    Sitede yer alan Barisol sistemleri sayfasına bağlanarak Barisol sistemleri hakkında aklınıza takılan sorulara cevap alabilirsiniz.

    Sektörünün lider firması İtem Yapı USC Gergi Tavan Sistemleri'nin referanslarını ve kalite belgelerini yine site içerisinde görebileceksiniz. Firma ile iletişim kurmak için, sitedeki 'İletişim' sayfasından form doldurabilir veya aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

    Firma İletişim Bilgileri

    Adres: Çamlık Mh. İkbal Cd. Mercimek Sk. Kardelen Ap. N:33A/2 Ümraniye-İstanbul
    Telefon Numarası: 0(216) 540 34 88
    E-posta adresi: info @ itemyapi.com
     İtem Yapı USC Gergi Tavan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gctuzak -- 14 Temmuz 2014; 12:47:05 >



  • Gergi tavanlar, bir “membran” nın çevreye kaynaklandığı bir PVC filmden üretilmektedir. Kurulum, önce odanın etrafında özel bir alüminyum profilin sabitlenmesi, daha sonra tavanın 50 santigrat dereceye kadar ısıtılması ve filmin gerilmesi ve son olarak “membran” ın profilin kilitleme kanalına yerleştirilmesi ile sağlanır. Soğutma filmi daha sonra mükemmel bir tavan sağlamak için küçülür. Barisol tavan olarakta bilinen gergi tavanının ardında telleri, havalandırma sistemlerini ve daha fazlasını gizlemek mümkündür. Tavanın yüzeyinde lambalar, duman dedektörleri, havalandırma açıklıkları vb.

    Gergi tavanlar geniş renk ve doku çeşitlerinde mevcuttur. Dokular parlak, mat, saten, şeffaf ve metaliktir. Tüm dokular fabrikamızda görüntü baskısı için uygundur.

    Gergi tavanlar, yüksek neme sahip odalarda da güvenlidir. Gergi tavanlar, neme dayanıklı ve alerjisizdir. Nem gerdirme tavanlarının etkisi altında boyutlar değişmez.

    Gergi tavanlar inanılmaz derecede hafif. Sadece 240 gr / m2'lik bir ağırlıkta mevcut olan diğer tavan tiplerinden daha hafiftir ve bu nedenle binanın yapısındaki yükü en aza indirir. Gergi tavanların BS1D0 ve BS2D0 yangın sınıflandırması vardır.

    Gergi tavanlar 40 yıldan fazla bir süredir Avrupa'da kullanılmaktadır. Bu eşsiz ürün, sınırsız dayanıklılığa sahiptir, gergi tavan ürünleri genellikle 10 yıllık bir garanti sunar.

    Web Site:

    https://www.gergilitavan.com/

    http://www.gergintavan.com/

    https://www.albayrakgergitavan.com/

    http://www.oztastic.net/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.