Şimdi Ara

eRepublik [Ülkenin Sana İhtiyacı Var]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  eRepublik [Ülkenin Sana İhtiyacı Var]


    Merhaba Arkadaşlar,

    Erepublik Nedir ?

    eRepublik, çok oyunculu, web tabanlı strateji oyunudur. Oyun, 2007'nin sonunda kullanıma sunuldu. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çeşitli ülkeler arasında yaşanan
    politik, ticari ilişkileri farklı bir boyutta simüle etmektedir. Oyunda ayrıca savaş modülü de bulunmaktadır. Oyunda başlangıçta sıradan bir işçiyken bir başbakan,
    general, holding sahibi, gazete yazarı veya milletvekili olabilirsiniz.

    Oyunun bilinmesi gereken temel bilgiler

    Oyunda Para ; Her ülkenin kendi parası vardır bizde isim TRY ancak uluslararası arenada bütün ülke paralarının değeri aynıdır ve evrensel isim olarak CC kullanılır..
    CC kazanmak için ; Günlük çalıştığınız şirketten alacağınız bir maaş ve üretiminizden satacağınız ürünlerden gelir elde edebilirsiniz. Her yerde olduğu gibi en çok para ticarette var..

    Altın ; Oyunun özel para birimidir normalde reel para ile satın alınıyor ancak oyun içindede altın kazanmak oldukça kolay öyleki atladığınız her seviye için 1 altın kazanıyorsunuz ve belirli başarılara görede madalyalar alıyorsunuz her madalya 5 altındır.. Örn yeni bir oyuncu 1 ay oyunda kalara 30-40 Altın kazanabilir seviye ve madalyalardan..

    Siyaset ; Oyunda gerçek bir ülkede olan tüm siyasi dallar mevcut Başkan ve yardımcılar Milli Eğitim Bakanlığı , Milli Savunma Bakanlığı , Dış İşleri Bakanlığı , İç İşleri Bakanlığı gibi.. Oyunda aktif olup siyaset ile uğraştığınız takdirde buralarda görev alabilirsiniz, bunun için öncelikle bir partiye üye olmanız ve minimum ( parti kriterlerine göre değişiklik gösterebilir ) 2 ay aktif oyuncu olmanız gerekir , 2 ay sonunda partiniz kabul ederse sizi milletvekili adayı olarak meclis yarışına sokacaktır..

    Ticaret ; Ticarette isterseniz ürettiklerinizi satar isterseniz olabilecek krizleri fırsata çevirerek kâr elde edebilirsiniz..

    Gazetecilik ; Oyunda çeşitli konularda makaleler yazabilir ve oyun içindeki popülaritenizi arttırabilir ülke durumu hakkında söz sahibi olabilirsiniz..

    ve

    Savaş ; Oyunda mevcut 74 ülke bulunmakta ve bu ülker çeşitli ittifaklar veya bağımsız anlaşmalar çercevesin de birbirleriyle aktif olarak savaşmaktadırlar.. Oyunda 2 çeşit savaş modülü vardır. 1 İsyan savaşları: Bu savaşlar bir ülkenin işgal ettiği bölgeleri orjinal bölge sahiplerinin geri almak için başlattıkları savaşlardır. 2 Doğal Düşman Savaşları : Bu savaşlarda bir ülkenin diğer ülkeden toprak alması amacıyla meclise sunulan yasanın onaylanması halinde savaş açmasıdır..

    Peki Ben Bu Oyuna Başlarsam Ne Yapacağım Derseniz ;

    Öncelik oyunda ülkenizin size aktif olarak ihtiyacı bulunmaktadır siz hiçbir şey yapmayıp günlük sadece çalışsanız dahi devlet maaşınızdan vergi keseceği için devlete katkınız olacaktır..
    Bunun yanında aktif devam ederseniz Devletimiz iyi bir savaşcı ve/veya siyasetçi kazanacaktır.. Bizler ise oyunda bir dost daha kazanacağız..

    Oyunda ilk olarak yapmanız gereken şeyler ; Kesinlikle ve kesinlikle Altın(GOLD) harcamayacaksınız belli bir seviyeye ulaşana kadar, günlük görev ve işlerinizi yerine getereceksiniz, Oyun başında devlet destekli olan Türkiye Gelişim Ordusu TGO Ya katılarak doğru bir yönlendirme yapılmasını sağlayacaksınız...


    Kayıt Olmak İçin Tıklayınız eRepublik.com..
    Kayıt Olmak İçin Tıklayınız eRepublik.com..

    Oyun burada anlatabildiğimden çok daha fazla ayrıntıya sahip neredeyse gerçek hayatın birebir kopyası olan bir oyundur, Oyuna katıldığınızda soru sorduğunuz her kişi size oyunu anlatmaktan keyif alacaktır çünkü bizlerin sürekli yeni oyunculara yani sizlere ihtiyacı var ..

    Kayıt Olmak İçin Tıklayınız eRepublik.com..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.