Şimdi Ara

Galatasaray'dan Şener ve Sinan atağı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sçsb


    quote:

    Orijinalden alıntı: gurkansaritas

    Beğenmediğiniz Sinan Bolat ı dünyanın en iyi Scouting ekibi sayılan porto beğenip almıştır bunu da göz ardı etmemek lazım


    3. Kalecimi ne olmustu ama. Oynadimi hic portoda

    Bizde de 2. yada 3. kaleci olacak zaten. Eray'dan daha iyidir diye düşünüyorum ama olmadı erayın arkasına bir kaleci gerekiyor.
  • 5 milyon TL 2-3 milyon euro falan yapıyor. 5 milyon euro'ya Tarık'ı almak arasında büyük fark var. İyi orta açıyo demiş bir arkadaşımız bence bu çok önemli Caner'in o ortalarla nasıl bir katkı yaptığını biliyoruz bizdede böyle katkı yaparsa defansta biraz sırıtsada olur.
  • Onu bunu bilmem de, Şener kadar çöpünü görmedim, umarım Tarık gelir.
  • AlohaTR kullanıcısına yanıt
    5 milyon tl 1.9-2 m euro arası yapıyor. sanmıyorum öyle bir madde olduğunu. yoksa şimdiye bir çok takım salça olmuştu bu oyuncuya. şener türk taraftarların istediği gibi bir bek değil. yani hızlı, seri, çalım atan bir bek değil. ama türkiye de belki de en iyi orta açan oyuncu (bek demiyorum bak, oyuncu diyorum, yani o kadar iyi açıyor.) zaten adam geçmesine de gerek yok. tarık alınamıyorsa şener çok iyi bir alternatif.
  • hatta 1.7 m euro yapıyor.
  • kuchiki5 kullanıcısına yanıt
    Ya çalım atamasın tamam ama atakları öldürmesin mesela iyi ara pas atsın uzun toplar atsın hava hakimiyeti iyi olsun. Yani en azından bunlar olsun hızlı ve çalımcı olmayabilir ama doğru zamanda doğru yerde doğru şeyi yaparsa iyi bir bek olabilir. Sürekli geri pas, yan pas yapıp ara sıra güzel ortalar açarsa bizim istediğimizi veremez.

    Benim için ideal aslında ikiside genç ama Tarık'ı daha fazla duymuştum tabi buna oranla fiyatıda müthiş fark ediyor.
  • 5milyon TL serbest kalma maddesi olsa çoktan alırdık gibi geliyor oyuncuyu diğer oyunculara ödediğimiz paralara bakılırsa çerez parası resmen.İyi orta açıyor ama adam geçemiyor fazla hızlı da değil demişsiniz.Aklıma direkt olarak Lichtsteiner geldi.Pozisyon bilgisi iyi,fiziği iyi,oyun zekası yeterli olduktan sonra her türlü iş yapar kanatta/bekte eğer güzel orta açıyorsa.
  • AlohaTR kullanıcısına yanıt
    dikine oynayan bir oyuncu. yavaş değil ama uçak da değil. hızlı değil derken onu kastetmiştim. 5 m tl ye müthiş transfer olur. tarık ve şener ikisi de alınabilir. tarık sol bekte de oynayabiliyor sonuçta.
  • şener tarıktan çok daha iyi bir bek.tartışmasız.yaptığı isabetli ortaları değerlendirseler asist sayısı 10 u bulurdu.

    http://www.transfermarkt.de/sener-ozbayrakli/detaillierteleistungsdaten/spieler/169873
  • Şu Tarık'ı bir sevemedim gitti.Bir ara gelsin falan diyordum ama şu an hiç mi hiç istemiyorum.Şener daha iyi bir oyuncu bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Garp the Fist

    Yedek kaleci olarak form durumu iyi olan geçen sezon bütün maçlarda oynamış, yedek kalsa sıkıntı yapmayacak, ücret sıkıntısı yaşatmayacak, 30 yaş üstü tecrübeli bir kaleci isterim. Dikkat ettiysen avrupanın çoğu büyük kulüpleri bu tarz yedek kaleci alır. Büyük takımlar genellikle sözleşmesi bitmiş tecrübeli kalecileri yedek olarak kalede tutarlar.

    @avianca

    kimi alabiliriz ki belirttiğin kriter bir tek hakan arıkanda var onuda ben istemiyorum kaleci falan değil çünkü o. forvetten devşirme adam..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    quote:

    Orijinalden alıntı: avianca

    quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    sinan bolat ta pirlo efsanesi oldu çıktı arkadaş. gören de adam 10 numara kaleci sanacak.

    var mı başka adayın yedek olarak galatasaraya gelsin diyebileceğin? sinan kötü kaleci değil.. ama iyi kalecide değil tam bir yedek olur bizim takımımıza..

    volkan
    onur
    mert
    tolga rakiplerimizdeyken yerli olarak kimi alabilirsin?

    ufuk ve aykutla yollar ayrıldı

    gökhan değirmenci?
    sinan bolat?
    hakan arıkan?
    veya altyapıdan çıkan eraya güvenip 2nci kaleci mi yaparsın? o zaman 3ncü kaleciyi kim yaparsın?

    bunlara cevap ver sonra gel konuşalım sinan bolat gelsin mi gelmesin mi? ok?

    birisi yazmıştı, sinanı dillerinden düşürmeyenler kaç maçını izledi diye, ben de sana sorayım, kaç maçını izledin ? fm deki tsigalko efsanesi gibi adam. her transfer döneminde adı geçer.

    eldeki yede kaleciler oynamadığı sürece vasatın altında kalacak tabi, ne bekliyorsun, ufuk eray vs muslera ayarında mı olmalı ? 3. kaleci kim olacak diye de düşünüyorsak kapatalım o altyapıyı.

    daha öncede soruldu bana bu kaç maçını izledin diye s.liege de oynarkende biliyordum ben. kayserisporda fena maçlar çıkarmadı zaten yedek olarak diyorum ben sanki çok daha iyileri varda ben ısrarla sinan diyormuşum gibi algılıyorsunuz yahu akıl var mantık var bi düşünün bi okuyun şu yazılanları pes vallahi pes!




  • Şener, Serdar Kurtuluş ayarında bir bek. Sinan da şu kafa golü attı ya ondan sonra ünlü oldu, yazılıp çizilmeye başlandı büyüklerle ama Muslera'ya iyi yedek olur.
  • şener bu ömrümde gördüğüm en berbat sağ beklerden biri. alındığı takdirde veysel'i dahi kesemez, boşa transfer.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.