Şimdi Ara

Benim Gibi Biri Hangi Dilde İlk Uzmanlaşmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Hazırlık dahil 5 senelik eğitimimi bu sene tamamlayarak uluslararası ilişkiler bölümünden mezun oldum.Yıllardır hep internet ile iç içeyim yazılım , donanım , web seo v.s.Hemen hemen her programlama dili hakkında az çok tecrübem var ama hiç birinde uzman seviyesinde değilim.Bu sektörde de sonuna kadar ilerlemeye karar verdim.Fakat gelin görün ki iyi işlere girebilmek için gerekli diplomaya sahip değilim.Bu yüzden bu sene 2.üniversite hakkımı kullanıp 2 senelik bilgisayar programcılığı(açık öğretim) okuyacağım.Bitirdikten sonra askere gidip dgs ile bilgisayar mühendisliği deneyeceğim(uzaktan eğitim).Daha sonra yüksek lisans Allah ne verdiyse işlerden imkan bulursam yapacağım.

    Hikaye kısmını geçersek , benim gibi biri (bilgisayar programcılığı bölümüne yeni başlamış öğrenci , uluslararası ilişkiler diplomasına sahip ve askerliği tecilli) , okul ve hayat masraflarını karşılamak (1200 -1500 lira min) , bu sektörde deneyim kazanmak için Türkiye'deki yazılım sektöründeki iş imkanları göz önünde bulundurulduğunda (hem freelance , hem proje bazlı hem de normal olarak bir şirkete/ajansa girerek hepsi beraber) ilk olarak hangi programlama dilinde uzmanlaşmalıdır ?Bu arada iş olarak ilk tercihim İzmir olacaktır.Yaş 23.


    Günlerdir çok kafa yorduğum bir soru arkadaşlar.Zamanım kısıtlı ,2 ,3 ay da o dilden hem freelance hem de işe girecek kadar uzmanlaşmam lazım.Zaten fazlasıyla hepsinde temelim var.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo333 -- 12 Temmuz 2014; 22:03:44 >







  • Gilgamis destani gibi bi cvim vardi. Zamaninda izmirde 20 yere basvurdum. Bir allahin kulu da hairdir birader neden izmirde basvuru yapiyorsun diye aramadi. Sonra anladim ki orada isler tanidikla donuyor. Yani tanidik yok ise zor.

    Yas 23 ise askerlik dgs acikogretim programcilik falan yas 30 olur. Cok zor diye dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.