Şimdi Ara

YENİ ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
4.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • --- SPOILER ALERT ---

    VERDİĞİNİZ PARAYA KESİNLİKLE DEĞER.

    --- SPOILER ALERT ---


    Mütevazi 7 inçlik ekranı, sağlam performansı ve düşük maliyetiyle ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX), Android ekosistemini sağlam bir şekilde sarsmak için neredeyse tüm özellikleri barındırıyor.

    MeMO Pad 7 ailenin yeni bir ferdi değil aslında. Mediatek işlemcilerle uzun süredir aynı şekilde varlığını sürdürüyordu. Yeni ME176CX modeli, bambaşka bir performans sınıfına adım atmanıza yardımcı olurken, paranızın da cebinde kalmasını sağlıyor ki bu da Google'ın topladığı beğenilere göz dikmek, kısaca meydan okumak anlamına geliyor. MeMO Pad ve içindeki Bay Trail Atom işlemcisiyle Intel, bu yarışı kazandıklarına içten inanıyor.

     YENİ ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX)

    Cihazları test ederken, onu günlük işlerim için kullanmayı tercih ederim. Okumak, internette dolanmak, oyun oynamak, e-mail'lerimi kontrol etmek gibi... Bu bana satın alma veya almama kararı verirken karşılaşacağım türlü yazılım karmaşıklıklarından kaçınma şansı tanıyor. Yine de, ben ASUS tasarımının beklentilerimi karşılayacağını ve verilen her kuruşa değeceğini düşünüyorum.


    Önce tasarım,

    ASUS MeMO Pad'in arkası rahatça tutmanızı sağlayan bir tür plastik malzemeden oluşuyor ve parmak izi kalmıyor üstünde, gayet sağlam bir kombinasyon olmuş. Ancak beyaz olan model (bende var olan) biraz fazla kirleniyor, leke tutuyor ve biraz kolay çiziliyor. Yani sakın çantanızda, kılıf olmadan taşımayın.



    ASUS MeMO Pad 7, 1280x800 çözünürlüğünde bir IPS ekrana sahip. Bu 7 inçlik cihaz gücünü yeni Intel Atom Z3745 4 çekirdekli SoC işlemcinin yanında, 1GB'lık RAM ve and 16GB'lık dahili hafızaya sahip. Öndeki kamera 2MP, arkadaki kamera ise 5 MP'lik lense sahip ancak büyük ihtimalle fotoğraf kalitesi sizleri de benim gibi hayal kırıklığına uğratacak. MicroUSB şarj ve veri transferi için kullanılabiliyor. Cihaz Android 4.2.2 yüklenmiş olarak geliyor.

     YENİ ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX)

    Tam merkezde konumlandırılmış kamera fotoğraf çekiyor ama o kadar, övülecek başka bir tarafı yok. Gün ışığında çekilen fotoğraflarda bile kolayca fotoğraf kalitesiyle ilgili sorunları görebilirsiniz. Fiyatı göz önünde bulundurulduğunda ne kadar hayal kırıklığına uğranacağını bilmek zor değil elbette.

     YENİ ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX)

    Yeni MeMO Pad 7'de bulunan tek hoparlör yeterli ve iyi. Film izlerken veya müzik dinlerken keyif alıyorsunuz.

     YENİ ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX)

    Cihazın üstünde sadece güç ve ses ayarlama düğmeleri bulunuyor. Ben sürekli üstteki mi güç düğmesiydi, yoksa alttaki mi diye karıştırıp, durdum ancak bunun sık karşılaşılan bir kullanıcı sorunu olduğunu düşünmüyorum.

     YENİ ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX)

    Cihaz hafızasını yükseltmek isterseniz, 16 GB'lık cihaz hafızasını micro SD kart kullanarak yükseltebiliyorsunuz. Unutmayın ki yeni açılmış 16 GB'lık cihaz ile size yaklaşık 10 GB'lık bir kullanım alanı kalıyor.

     YENİ ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX)

    Intel Atom Z3745 SoC

    Intel Android için tasarladığı Clover Trail+ modeliyle mütevazi bir başarı elde etti, ama Bay Trail hem Android hem Windows için tasarlanmış yepyeni bir işlemci.

    2013 yılında Intel'in verdiği sinyaller kesinlikle ileri teknoloji Android tabletlerin çok yakında olduğu yönündeydi, ancak açık bir şekilde bu Intel'in de beklediğinden daha uzun sürdü. Bunun başlıca nedeni yazılım ve performansı kabul edilebilir seviyeye getirmekti.

    Atom Z3745 4 çekirdekli 1.33 GHz hızında ve 1.86 GHz'e kadar Turbo ile çıkma kapasitesine sahip. Çift 64-bit hafıza kanalları, Clover Trail+ modelinin 2 katından daha yüksek bir hıza sahip.



    Pil Ömrü

    Performans ve tasarım elbette önemli, ancak bir tablet için belki de en önemli değer pil ömrüdür. Atom Z3745, WiFi üzerinde yaptığım tarayıcı testinde 9.5 saatlik çok başarılı bir performansa imza attı. MeMO Pad 7’nin şarjı sıfırı gördükten sonra 2 saat daha kullanılabiliyor.

    Kullanıcı deneyimini ölçmenin en iyi ve kolay yolu cihazı hareket ettirmek, uygulamaları açmak, uygulamalar arasında geçiş yapmak ve onları kapatmaktır. Hala sistem akıcı bir şekilde çalışıyor mu? Hala sistem aktif uygulamalarda yapılan işlemlere, arkada açık birçok uygulama olmasına rağmen, yanıt verebiliyor mu?

    Gücünü Intel Z3745 işlemciden alan ASUS MeMO Pad 7 bunların hepsini başarıyla yapabiliyor. Hatta şimdiye kadar kullandığım bütün Android tabletten daha iyi, net. Dokunmatik ekran şık ve tepkileri gayet iyi, bol görselli web sitelerinde uzun hareketler yaptığınızda takılmalar olmuyor. Bu açıdan aletle gelen browser ve Chrome mükemmel çalışıyor. Sadece otomatik başlayan videolara sahip siteleri açmakta biraz zorlandı, ancak bunu bazı laptoplar bile yapıyor! Hakkını yemeyelim.

    Tabletle ilgili yaşadığım tek sorun arka kamera ile ilgiliydi. Her ne kadar 5 MP dense de, resim kalitesi oldukça zayıf. Belki bir tabletten çok iyi bir fotoğraf performansı beklemek benim hatam ancak şöyle düşünülebilir, bu fiyata bu cihazı alabiliyorsanız bir yerlerde bir şey olmalı. Buyrun (Düşük ışık):

     YENİ ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX)

    Eğer tabletinizdeki kamerayı çok kullanmayı düşünmüyorsanız, ASUS MeMO Pad 7 hakkındaki görüşlerinizin değişmesi için bir sebep yok.

    ASUS MeMO Pad 7 ile geçirdiğim birkaç hafta sonunun ardından izlenimim kesinlikle pozitif. Bu fiyata, cihazın konfigürasyonu ile ilgili bir hata bulmak gerçekten zor.

     YENİ ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX)

    Elinize geçen şey 7 inç 1280x800 çözünürlüğe sahip bir IPS panel. Nexus 7 1920x1200 çözünürlüğü ile kesinlikle önde olsa da, MeMO Pad 7 web'de dolaşmak ve video izlemek için fazlasıyla yeterli. Intel Atom Z3745 görevini kusursuz bir şekilde yerine getiriyor, kullanıcı deneyimleri ve benchmarklar da çok iyi sonuçlar veriyor. Bu fiyata neredeyse tüm Android uygulamalarını çalıştırabilen, hatta Android oyun pazarında çıkacak yeni oyunların bile izini süren bir cihaz alıyorsunuz.

    Sonuç: VERDİĞİNİZ PARAYA KESİNLİKLE DEĞER.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • 173XX modelini kullandım batarya canavarıydı. Sağlamdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde şu uygulamaları sdkarta taşıyabilsek 10 numara olacak. 4gb hafıza bırakıyor doğru düzgün oyun kuramadım. Siz siz olun alacaksanız 16gb alın mutlaka. Bu arada root atmanın bir yolunu bulan varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar zenfone root uygulaması ile tableti de rootlayabilirsiniz kendi tabletimde denedim herhangi bir problem olmadan çalışıyor. fakat uygulamayı çalıştırmadan önce wireless mutlaka kapalı olacak. Demo mode gibi şeyler gözünüzü korkutmasın bir süre sonra işlem tamamlanıyor ve tablet rootlu hale geliyor. asus me176cx ve me176c serisi tabletler için uzun süredir root olayı beklenmekteydi buyrun apk linki:http://d-h.st/1MK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.