Şimdi Ara

Ttnet paketi fazla ücret.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, ekte yeni gelen faturayı görebilirsiniz, 2 ay önce 2 yıllık aylık 49 TL olarak sözleşme yaptık fakat gelen faturada 49 diye bir şey yok, geçen ay indirimli internet ücreti 49,90 diye yazıyordu şimdi 60 küsür olmuş acaba bir yanlışlık mı var yoksa gizli bir zam falan mı yapıldı ?
     Ttnet paketi fazla ücret.



  • Müşteri hizmetlerini aradım, TTnet alo sözleşmem bitmiş yani ttnet hizmeti sözleşmemi yaptım 2 yıllık 49 TL olarak birde TTnet alo hizmeti varmış + 15 TL o gelmiş. Tabi telefonda 2 yıllık 64 TL derse kabul etmeyiz 49 TL olarak kabul ettirmek daha kolay, sonrasında bide Ttnet alo hizmeti çakarlar 15 TL yanlarına kar.

    Muhtemelen komple kapattıracağım ne bu ya, bana 49 diyorsan 49 olmalı.
  • Escapetolife kullanıcısına yanıt
    15 lira telefon sabit ücreti + 23,57 konuşma ücreti gelmiş.
  • Ben de 59 a anlastim en azindan oyle saniyordum, israrla arti bir ucret olup olmadigi sordum, yok dediler. Bu ay gelen fatura 82 tl, 59 a ek olarak 18 tl yalin, 5 tl tivibu eklemisler, lanet olsun bunlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone , teşekkürler bilgi için.

    Evet hocam bende buna kızıyorum aylık 49 ödeyeceksiniz başka hiç bir şey yok dedi, o 49 meğer 49.99 muş faturada, onu geçtik birde boyle ek hizmetler çıkartıyorlar resmen tüketiciyi kandırma var ama işte adamlar kral bu ülkede kimse dokunamıyor. Tüketici hakem heyetine gittim geçen ay başka bir haksızlık için adamlar dedi hiç uğraşma şimdi dilekçe versen 7-8 aya anca sonuçlanır çok yoğunluk var. Bu yamyamlar karşısında yalnızız resmen, biri bir kampanya başlatsa TTnet hesaplarımızı kapatıyoruz diye eminim oldukça kişi destek olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 9 Temmuz 2014; 3:39:30 >
  • kusura bakmayın ama burada hata bariz bir şekilde sizde.24liralık fazladan konuşmuşsunuz telefonda:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.